2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7097 بازدید | 153 پست
اونقدری تلاش نکرده ک برگردیمالانم ک رفته با یکی دیگ

یه چیزی 

راستی اگه برنامه هاتو نبسته باشی هم برات میزنه آنلاین 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این اصلا اهل گروه و چت و اینجور چیزا نبود اخه😞

اصلا پیدا کنه شما جدا شدین توهم برای خودت زندگی کن چکش نکن راا خودتو پیدا آینده خودتو بساز اگه واقعا خوب بود الان سر خونه زندگیت بودی

عزیزم شاید آهنگ میده شوهر منم از تل آهنگ گوش میده همینطور انلاین میزنه براش. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
گاهی جداشدنمونم اشتباهه 🤦🏻‍♀️شما چرا جداشدی

کاش وقتی یه اشتباه کردیم دیگه جداییشم اشتباه نکنیم پاش وایسیم وقتی مطمئن شدیم 

من دلایلم زیاده و خیلی خوشحالم که جدا شدم، بعدشم ازدواج کردم

ولی من وایسادم همه تلاشمو کردم وقتی نشد با تموم وجود تصمیم گرفتم جدا شم... از خدامه ده تا زن بگیره، از کشور بره و بمیره گور ب گور شه ولی اسمش یا صداش یا چیزی در موردش نشنوم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
😭😭😭🤦🏻‍♀️هرچقدر گریه کنم حالم خوب نمیشههمش با خودم میگم ینی انقدر طرفو دوس داره ک این همه ساعت ب ...

ببین درکت میکنم .خودمم مثل تو شده بودم ..اگر کمتر از یساله جدا شدی اینو بدون این موقع ها مردا برای خوب کردن حال خودشون ب هر رابطه چرت و دو روزه ای پناه میبرن .برای منم اینطوری بود.توی گپ های تلگرامی تا صب چت میکرد .ادای آدمای خوشحال و بیخیالو در میارن .بنا به تجربه ی خودم میگم..پیگیرش باشی نابود میشی.فکر نکن ک طرفو دوس داره .فقط داره وقتشو پر میکنه

اگه واقعا دوستش داری و دلت میخواد برگرده از بلاک درش بیارو جوری رفتار کن که متوجه شه میخوای برگرده ش ...

بخدا باعث بلاک خودش شد انقدر چرت و پرت و تهدید و توهین فرستاد تهش مجبور شدم بلاک کنم🤦🏻‍♀️