2777
2789

من داغونننن دیروز دوبار رفتم دکتر .

امروز تازه بهتر شدم کلی ام اب شلغم خوردم 

یسوال سس تند بده برای سرماخوردگی؟کلا فلفل

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من من 

سر گیجه دارم 

سردرد دارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من داغونننن دیروز دوبار رفتم دکتر .امروز تازه بهتر شدم کلی ام اب شلغم خوردم یسوال سس تند بده برای سر ...

مبارکه دیدم طلا گرفتی 🗿 منم گرفتم ۵ و دویست الان داره میاد پایین🤬

با حیوانات مهربون باش ♥️

فداات کی دیدی

واای نهه الان گرمی چنده مگههه

ولی میره بالا  تاحالا کی طلااومده پایین

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مبارکت باشه توچن گرم خریدی چن شد قیمتش