2777
2789

اصلا عالییییی واقعا هرچی بگم کم گفتم من اهل کیک نیستم کیک های زیادیم درس کردم و میکنم برای خوانواده و... من زیاد اهلش نیستم ولی امان از اون روزی که کیک شکلاتی درس کنم همشووووو میخورم همشوووووووو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،

خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درست نکنین چون همشو میخورین چاق میشین😂😁

خو حالا دستورش ، سه تا تخم مرغ درشت رو با یکم وانیل با همزن دستی یا برقی قشنگ همبزنین ، برقی بهتره صددر صد ،،خب ،وقتی کش دار و عالی شد حالا نوبت شکر ،یه لیوان فرانسه پر با نصف لیوان  میریزین و هم بزنین یکم ،حالا روغن مایع نصف لیوان ،بعد شیر یک سوم لیوان پرچرب ،و همه هم دمای محیط ،بعد یه لیوان اردپر و نصف لیوان آرد ناوایی من میریزرم 4بار الک کنین ،داخلش پودر کاکائو نصف لیوان فرانسه ،بکینگ پودر یه ق مرباخوری ،جوش شیرین 1ق مربا خوری و نمک یه کوچولو ،نوک ق چای خوری ،مواد خشکو قاطی کردین طی سه مرحله قاطی مداد کنین با همزن دستی ،حالا در آخر نصف لیوان آب جوش جوش بریزین و دمای 170 اول المنت پایین در اخر بالا حالا توستر من اینجوری شما هرجوری که همیشه انجام دادین المنتارو میگم اون کارو کنین 😍😍😘😘درست کردین لطفا نظرتونو بگنین خوشکلا

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درس ...

در اخر یه شکلاته تخته ای بنماری کنین بریزین روش اگه دوس داشتین کم یا زیاد باشه سلیقه ایه و تزینن کنین 😍

دخترای عزیز دستور نان روغنی خوب بلد بودین بگین بهم ،خب بگذریم ،دستور کیک شکلاتی کافی شاپی ،بنظرم درس ...

چی بگم والا...

جوش شیرین دیگه کسی نمی‌ریزه

نمک هم نشنیدم تاحالا 

شیر میزنم همیشه  ولی آب جوش نه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم دستور همینه اگه شما دوس نداری درس نکن

آره معلومه ک درست نمیکنم!

فقط نظرمو گفتم !

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.