2777
2789
عنوان

چه شب بدی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همون ه دیدم شماره رو

الان اکثرمردا خیانت میکنن ببین اگه شرایطشو داری جداشو اگه نداری هم آرامش خودتو بچرونگیر

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
اره کاش یه پانسیون پیدا کنم

سعی کن زندگیتو درست کنی

من بجات بودم سعی می‌کردم باهاش بحث نکنم تو که دیدی عصبی بحث نمیکردی لابد با داداشش بحثش که شده دیگه ناراحته. ولش کن نازش نکن ولی صبح زودتر بیدارشو صبحونه اماده کن بیدارش کن باهم صبحونه بخورید و خیلی اروم بگو دیشب ترسناک شده بودی ها . ولی عصبی که میشی قشنگ تر میشی لپات گل میندازه و.... یکم خرش کن خواااااهر شوهر رو باید با زبون نرم کنیو فرو کنی بهشون🤣بعدش قطعا مهربون میشه توام اروم اروم حرفتو بهش بزن اون وقته که حرفات به کرسی میشینه

یه تعلیقی سیاسی🤕

سعی کن زندگیتو درست کنیمن بجات بودم سعی می‌کردم باهاش بحث نکنم تو که دیدی عصبی بحث نمیکردی لابد با د ...

واقعا خوندی تاپیک مو 

میگم معلوم نیست بخاری رو برای کی می خواد ببره 

بعد من صبحانه بدارم بگم خوشگل میشی فلان 

واقعا خوندی تاپیک مو میگم معلوم نیست بخاری رو برای کی می خواد ببره بعد من صبحانه بدارم بگم خوشگل میش ...

عزیزم تاپیکتو خووووندم فداتشم

میگم خرش کن با زبون خوش

اگه با زنی در ارتباط باشه تو باید جوری رفتار کنی که اون از کرده خودش شرمنده شه ن اینکه با زبان تند باهاش رفتار کنی که با خودش بگه بهتر که دارم بهش خیانت میکنم همون بهتر بزم با بقیع

یه تعلیقی سیاسی🤕