2777
2789
قربونت برم ۸ تومن همش رو نمیشه سیو کرد، پول رفت و آمد گاها لباس لازم میشه ، خرج و. مخارج و رو ازش کم ...

اوکی فکر کردم پول اونا برات اوکیه چون گفتی فعلا هم نمیری

اره والا معلومه ک نمیشه تو حالت کلی

تنها چیزی ک میدونم اینه ک برای ما ادمایی ک نه پارتی داریم نه سهمیه نه شانس و نه پول تنها راه اینه که بالاخره شروع کنیم حتی اگ ۱۰۰ هم نشیم لااقل از وضعیت الانمون بالاتر بریم

اوکی فکر کردم پول اونا برات اوکیه چون گفتی فعلا هم نمیریاره والا معلومه ک نمیشه تو حالت کلیتنها چیزی ...

تجربه بهم ثابت کرده هیچ ادمی دلسوز ما نیست

ازمسئولین کشور خودمون بگیر تا خانواده و دوستامون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوکی فکر کردم پول اونا برات اوکیه چون گفتی فعلا هم نمیریاره والا معلومه ک نمیشه تو حالت کلیتنها چیزی ...

الان یه مدتیه اوضاعام به هم ریخته کلا

دیدی یکی گره میخوره به کارش به هر دری میزنه در ها بسته میشه؟

الان دقیقا من تو اون وضعیتم

تجربه بهم ثابت کرده هیچ ادمی دلسوز ما نیستازمسئولین کشور خودمون بگیر تا خانواده و دوستامون

قربون دهنت هیچ کس

حالا دلسوزی به کنار ، حق آدمو میخورن تازه طلبکارم میشن

اره عزیزم خیلی بدهمن قبلا با حقوق کم رفتم سر کار درسته بعدها زیادش کرد۵ سال کار کردم با جون و دل بدو ...

اونو مطمئن باش کارمای کارش رو پس میده به شخصه خیلی دیدم

اما خب چه میشه کرد یه وقتایی انگار ادم زورش نمیچربع به زور این زمونه

امسال سال من نبود شاید سال توهم نبودهامیدوارم همه گره های زندگیت یهو باز شه❤️

مرسی گلم به همچنین

تازه میدونی جالبیش کجاست این ادمایی ک با پول ددی و مامیشون مهاجرت کردن دارن یا زندگی میکنن اونجا یا رشته مورد علاقشون رو میخونن

و یا شغلشون تو همین ایران حساب کردن رو سرمایه ی پدرمادرشونه ‌ و وضع مالی توپ دارن و خیلی حس های بد رو نچشیدن تو زندگیشون میاند فاز روانشناس انگیزشی و تلاشگر به خودشون میگیرن و ما ادمایه عادی رو نصیحت میکنن😂

در حالیکه تو حالت نرمال، یک صدم ما هم نیستن

مرسی گلم به همچنینتازه میدونی جالبیش کجاست این ادمایی ک با پول ددی و مامیشون مهاجرت کردن دارن یا زند ...

اره یه ضرب المثل هست که میگه 

تا وقتی جنازه مال تو نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد

اونایی که سختی کشیدن میفهمن درد یعنی چی

بدون حمایت بودن یعنی چی

تا وقتی که کسی درکی از سختی دیگران نداشته باشه ،زیاد منم منم میکنه و فاز برمیداره

به نظرتون میشه از الان شروع کرد و توی این کار پیشرفت کرد؟من دوست دارم شروع کنم ولی فکر میکنم دیر شده

چندسالته عزیزم 

من مادرشوهرم از۳۰سالگی شروع کرده

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40