قربونت برم ۸ تومن همش رو نمیشه سیو کرد، پول رفت و آمد گاها لباس لازم میشه ، خرج و. مخارج و رو ازش کم ...
اوکی فکر کردم پول اونا برات اوکیه چون گفتی فعلا هم نمیری
اره والا معلومه ک نمیشه تو حالت کلی
تنها چیزی ک میدونم اینه ک برای ما ادمایی ک نه پارتی داریم نه سهمیه نه شانس و نه پول تنها راه اینه که بالاخره شروع کنیم حتی اگ ۱۰۰ هم نشیم لااقل از وضعیت الانمون بالاتر بریم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امسال سال من نبود شاید سال توهم نبودهامیدوارم همه گره های زندگیت یهو باز شه❤️
مرسی گلم به همچنین
تازه میدونی جالبیش کجاست این ادمایی ک با پول ددی و مامیشون مهاجرت کردن دارن یا زندگی میکنن اونجا یا رشته مورد علاقشون رو میخونن
و یا شغلشون تو همین ایران حساب کردن رو سرمایه ی پدرمادرشونه و وضع مالی توپ دارن و خیلی حس های بد رو نچشیدن تو زندگیشون میاند فاز روانشناس انگیزشی و تلاشگر به خودشون میگیرن و ما ادمایه عادی رو نصیحت میکنن😂