2777
2789
احساس میکنم قد کوتاه و ریزه نقشیصورت گرد داری رنگ موهاتم روشنهادم احساساتی ای محسوب میشیاز دیدگاه اط ...

عزیزم میشه برا منو بگی؟امیر چ فکری راجبم داره

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانم ان شاء الله هرچی خدا بخواد :)😍🤭بله بله ماشالله خوش شانس بیدم🤣🤣مرسییی عزیزدلمم❤️

خواهش میکنممم

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

به نظرم اقای م بهتون پیشنهاد میکنن و ابراز علاقه میکنن در فاصله ی چند ماه دیگه ولب بعد ازینکه به شنا ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه

بچه ام چیه باردارم؟ بچه دوم هست

بچه اول چیه؟👀🌹🌷

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

عزیزم میشه بگید همسرم با کسی دیگه رابطه داره یا ن؟و چرا گوشیش رو قایم میکنه از چی میترسه

احساس میکنم پای فرد دیگه ای در میون نیست توی رابطه ی زناشویی شما 

شاید بهش اعظم این افکرات و این برداشت ها به دلیل حساسیت خودتون بشه 

در هر حالت بهترین حالت و اقلانی ترینش اینه که فعلا صبر کنید و زیاد با خودتون فکر و خیال نکنید

سلام عزیزم وقتتون بخیر باشهبچه ام چیه باردارم؟ بچه دوم هستبچه اول چیه؟👀🌹🌷

خب احساس میکنم بچه ی اوله و یه حسی بهم میگه پسره 

تصویر یه بچه ی درشت اندام توی ذهنم میاد اگه توی بارداریتون زیاد تغییرات داشتین میتونه به احتمال بالا پسر باشه

میشه نظرتو راجب رابطه سهیل و نیلوفر بگیچی میشه؟جدی میشه تا کی؟هرچی حس می‌کنی لطفا بگو

اول از همه حس خوب و مثبتی از سهیل میگیرم و احساس میکنم سهیل مفید تر واقع میشه تا نسل

فر

نیلوفر رو یه دختر زود رنج و در بعضی از مواقع لوس میبینم اما شیرین

به نظرم رابطه ی بینشون شدنیه منتهی اونقدری که باید بهم نمیان و مکمل هم نیستن به عبارتی خیلییی با هم تفاوت دارن  همچنین نیلوفر یه سری رفتارا داره که تحملش برای سهیل سخته و بلعکس

میشه ولی پایدار نمیشه

!!!!!!!!!!خدایا اتفاقا همین امروز پیش ماما بودم دست روی شکمم گذاشتن گفتن خرسیه ماشالله ممنون که جواب ...

راستش نمیدونم تا چه حد ممکنه درست در بیاد 

ایشالله به سلامت به دنیا بیاد و زایمان خوب و سالمی داشته باشین😊🌱❤️

اول از همه حس خوب و مثبتی از سهیل میگیرم و احساس میکنم سهیل مفید تر واقع میشه تا نسلفرنیلوفر رو یه د ...

اعاااا مرسی گلم ارع دقیقا 

یعنی میگی  حتی اگر ازدواج کنن پایدار نمیمونن؟

اخع الان با همیم اما با تفاوت ها بازم همدیگه رو دوست داریم و البته باهم کنارراومدیم 

من منظورم از جدی شدن همون عقد و اینا بود