2777
2789
ممنون واقعا شرمنده پست نامرتبط بود امیدوارم ببخشید ی اتفاق ناگوار افتاده حالم خوب نیست دیگه ازدست مو ...

نه عزیزم این چه حرفیههه 

الهی بگردم ان شاء الله هیچ مشکلی پیش نیاد براتون

خیلی ناراحت شدم بخدا 

ان شاء الله به خیر بگذره🥺🥺🥺❤️

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینفر رو دوست داری؟یکم قلبت ناراحته یا دودلی

رضا ب من فک میکنه؟؟؟ میاد خواستگاریم!؟کی میبینمش؟بگووو توروحدا

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

احساس میکنم قد کوتاه و ریزه نقشیصورت گرد داری رنگ موهاتم روشنهادم احساساتی ای محسوب میشیاز دیدگاه اط ...

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️

N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذاره؟کلا هر چی ازم حس میکنی بگو❤️

خدا هست ...
کدوماش غلط بود

ب منم بگو 

رضا بهم فک میکنه؟

میاد خواستگاری؟.کی میبینمش؟

بگو لطفا❤️🙂

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

الان نه ولی شاید دوهفته دیگه

منم بگوووو زضا بهم فک میکنه؟کی میبینمش؟میاد خواستگاری؟

واییییی ارههههمرسی که وقت گذاشتی برام دورت بگردم اکثرش درست بوووود😍😍😍میگم بنظرت کسی که دوسش دارم ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

ببین فعلا یه حدسایی اینجوری میزنم که از یکی خوشت میاد که اون به این حدی که تو اونو دوست داری نرسیده ولی بهت فکر میکنه

قد بلنده ولی هیکلی یا چهارشونه محسوب نمیشه و معمولیه از لحاظ هیکل 

صورتش استخونیه احتمالا

یه حسی بهم میگه ساکته اکثر اوقات و توی این ساکت بودن شبیه توعه

اطرافیانش اگه بخوان توصیفش کنن بهش میگن پسر اقا و سر به زیریه

و در نهایت احساس میکنم که ازت خوشش میاد و تو ذهنش از شما یه دختر با نمک گوگولی با یه چهره ی ناز تو ذهنشه

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…