2777
2789

هنوز دوسالشه قبلا چیزای جدید میخریدیم خوشحال میشد الان براش مهم نیس بی تفاوته به شوهرم میگم یه مدت براش چیزی نخریم میگه گناه داره

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

گوشی و تلوزیون میبینه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس گرفتین عادی شده..ما هم دختراشون کوچیک بودن همش براشون اسباب بازی می‌گرفتیم اونا هم همین طور اصلا خوشحال نمیشدن...دو سال شد خیلی خیلی کم براشون خرید کردیم...الان چیزی براشون می‌خریم خیلی ذوق میکنن حتی یه مداد

گوشی و تلوزیون میبینه؟

کم اگه روشن باشه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
کم اگه روشن باشه

از جلو تلوزیون دورش کنین احتمالا بهتر میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوب گناه داره بچه بخرید براش شاید به مرور زمان درست شد

اخه ما میخواییم حداقل یکم هیجان زده بشه اون حس رضایت خوشحالی منتقل کنه بما

از بس گرفتین عادی شده..ما هم دختراشون کوچیک بودن همش براشون اسباب بازی می‌گرفتیم اونا هم همین طور اص ...

فکر کنم باید همینکار کنم. بعضی از اسباب بازی هاشو دارم جمع میکنم چند وقت دیگه بذارمشون بیرون شاید الان درکی نداره

من با این قد و هیکل گنده و متاهل بودن هنوزم وقتی برا یلدا و عید مامان بابام زنگ میزنن میگن می‌خوایم بیایم برات کادو بیاریم تا روزی که بیان از زوق تو پوست خودم نمیگنجم 

وقتی هم کادو رو میارن تا یه ماه می‌زارم جلو چشمم صبح تا شب با ذوق نگاهش میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من با این قد و هیکل گنده و متاهل بودن هنوزم وقتی برا یلدا و عید مامان بابام زنگ میزنن میگن می‌خوایم ...

منم همینجوریم از گرفتن یه شاخه گل ساده لذت میبرم. میترسم بزرگ بشه دیگه چیزی به چشمش نیاد