2777
2789

به نظرتون پیش قدم بشم شوهرم و پدرشوهرم رو آشتی بدم یا نه

قضیه از این قراره ک من باردارم ی روز پدرشوهرم از همسرم کاری خواستن منم بهش گفتم نرو بمون کمکم و خلاصه این وسط پدرشوهرم به صورت جدی با همسرم قهر کرده ک چرا حرف شنوی نداشتی و نیومدی کمکم.

حرف پسرش رو باور نمیکنه که واقعا کمک من بوده

فکر می‌کنه عمدا نیومده و بهش میگه دروغ میگی

خلاصه از ی طرف دوست دارم رفع سو تفاهم انجام بدم

از طرفی میگم به من چه ربطی داره پدری که آنقدر پسرش رو باور نداره به چه درد من میخوره مگه حرف منو باور می‌کنه حالا.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا باید پیشقدم بشی و سوء تفاهم هارو برطرف کنی

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

تجربه ثابت کرده ننننععععع 

دو روز دیگه ک آشتی شون دادی بچه دار شدید شوهرت مشغله هاش بیشتر شد توقعاتشون سرجاش بود دعواهاتون بیشتر شد شوهرت گفت داشتم زندگیمو میکردم تو نذاشتی میفهمی چی میگم 

وای یاد داستان مامان بابام افتادم دقیقا مامانم منو باردار بود این اتفاق افتاده بود ولی مامانم رفت با پدر بزرگم حرف زد درست شد 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

اتفاقا باید پیشقدم بشی و سوء تفاهم هارو برطرف کنی

می‌دونی گلم از طرفی آرامش گرفتم هر روز ی کار جدید برا شوهرم می‌تراشید اصلا اجازه نمی‌داد ی روز جمعه استراحت کنیم پسر مجردم داره ولی فقط از همسر من انتظار داره حالا ک یکبار بهش گفته نه آنقدر بهش برخورده

خلاصه حس میکنم آنقدر خوبی کردیم وظیفه شده

دخالت نکنخودشون باهم حلش میکننفک میکنی با این کار عزیز میشیولی دقیقا برعکس میشهبی تفاوت باششوهرت اگه ...

نه نمی‌خوام عزیز بشم فقط دوست دارم همسرم رو ناراحت نبینم

نه من بودم این کارو نمی‌کردم ،اون پدر باید درک کنه شوهرت ازدواج کرده مسایل خوانوادگی داره که الویت هستن قرار نیست گوش به فرمان باشه شوهرت هر وقت اراده کرد ،این خود خواهی هست

می‌دونی گلم از طرفی آرامش گرفتم هر روز ی کار جدید برا شوهرم می‌تراشید اصلا اجازه نمی‌داد ی روز جمعه ...

عزیزدلم درک میکنم ولی تو همه خوانواده ها این مورد هست پدر یا مادر روی یکی از بچه هاشون بیشتر حساب میکنن چون اون کارهاشون و بهتر انجام میده ولی بخدا واسطه بشی ثواب داره تازه شوهرتم خوشحال میشه

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺