2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما وام ازدواج میخاسیم بگیریم خیلی سخت گیرن باید حقوق ضامن بالا باشه 😒😒😒

از همین چیزا میترسم

بعد اینکه طرف انتقال داد و امضا کرد و ما پولشو دادیم، بانک یه بامبولی دربیاره و آخرش وامو ندن

خیلی میترسم بابت این چیزا

💔دل نشکنیم💔
از همین چیزا میترسمبعد اینکه طرف انتقال داد و امضا کرد و ما پولشو دادیم، بانک یه بامبولی دربیاره و آ ...

هییب دلم خونه بخدا منو همسرم چند ماه درگیرش بودیم هر روز یه بهونه خیلی برای ضامن گیر میدادن خیلییییییی آخرش که ضامنو بردیم و همچی درست شد بعد ۱هفته درخاست لغو شد و هرچی هزینه کردیم الکی شد....البت وام رسالت همه چیش مجازیه نیازی به رفتن ب بانک نیس

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

هییب دلم خونه بخدا منو همسرم چند ماه درگیرش بودیم هر روز یه بهونه خیلی برای ضامن گیر میدادن خیلییییی ...

وام رسالتم دل ما رو خون کرد بابت سفته الکترونیک

میگفت تصویر سفته رو بفرست

میفرستادم میگفت نه این سفته ضمانت نیس

حالا مسخره مون کرده بود

پیر شدم تا گرفتیم بیست تومن وام ، تازه مال خودمون بود

چن سال پیش

💔دل نشکنیم💔
وام رسالتم دل ما رو خون کرد بابت سفته الکترونیکمیگفت تصویر سفته رو بفرستمیفرستادم میگفت نه این سفته ...

آها کلن پدر ادمو درمیارن برا یه وام😑💔

هییب دلم خونه بخدا منو همسرم چند ماه درگیرش بودیم هر روز یه بهونه خیلی برای ضامن گیر میدادن خیلییییی ...

راستی فدات ، وامه رو که بهتون ندادن، پولی که به اون یارو داده بودین چی؟ بهتون پس داد؟

💔دل نشکنیم💔
راستی فدات ، وامه رو که بهتون ندادن، پولی که به اون یارو داده بودین چی؟ بهتون پس داد؟

نه بابا وامو ندادن . پولم پس ندادن  کوفتشون بشه