2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6158 بازدید | 230 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هزاران هزارا افسوس بله همسرمهاز این بیشتر عذاب میکشم که مثلا خداپرست و مذهبی بود ولی بظاهر مذهبی ...

خب کذهبی باشه 

میگه صیغه کردم گناه نیس که 

چه ربطی داره

وجدان کهمه 

بچه داری ازش؟

خیانت جتسی بود؟ چجوری فهمیدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شما خبری از اون خانومه دارید که باردار بود و متوجه شد شوهرش با زنداییش تو رابطس؟

یا اون که شوهر خواهرشوهرش بهش پیام داده بود که یه چیزی می‌خوام بهت بگم...بعد شوهره فهمیده بودو...تو تاپیک پر بازدیدا بود! چی شد آخرش ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تجربه رابطه با زن شوهر دار هم داشتشوهر اون خانم زنگ زد بهمگررررریه می‌کرد که خانمش اهل خیانت نبوده و ...

بگفتی به جهنم سیاه درشو میبست ازراه به در نمیشد

مال من میگفته زنه دوسدختر رفیقمه گفتم اگه واقعیتم باشه خاک توسر تو که باچنین آدمایی میگردی که باوجودزنو بچه هرزمیپرن اما خیلی چیز به زنه گفتم شستمش گفتم آه اون زنو بچه دامن زندگیتو میگیره ببین کی بهت گفتم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

هر دفعه تکرار میکرد خیانتشو یعنی؟من میخوام برم😭😭زندگیم دیگه تموم شد همه چیو خراب کرد

رابطه ازش ندیدم ولی هر وقت گوشیشو چک کردم دست خالی نیومدم اینور💔 هر سری با یکی پیغام بازی میکنه تو تلگ.رام ، فعلا کسی موندگار نشده ولی دیگه از وقتی فهمیدم هیچ چیز رابطه امون مثل ۷ سالی که دلم قرص بود نشد💔 نابود شدم بارها شکستم وبی قول دادم به خودم مثل شیشه خورد شدنمو نبینه یه روزی مثل سیمرغ از خاکستر بلند شدنمو ببینه

صیغه کرده بود؟یا صرفا دوست؟

کلی با زن چت کرده بود از زنای پولی بگیر تااا شوهر دار و دختر و....خدا خواست متوجه بشم وگرنه مث چی داشتم قربون صدقش میرفتم که وا چه همسر پاک و مقدسی

نمیدونم الان که دروغاش رو شده صد درصد رابطه هم داشته😭😭من دیگه بی اعتمادترینم

دخترش میگه بهش گفتم همه فهمیدن اونم گفت برام مهم نیستمنم گفتم اگ اینجوریه خب میرم به زن مرده میگم ما ...

خیلی سخته 

اگ پشیمون نیست باید رسوا بشع 

منتهی داداشتون باید عاقل باشن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
هر دفعه تکرار میکرد خیانتشو یعنی؟من میخوام برم😭😭زندگیم دیگه تموم شد همه چیو خراب کرد

رابطه ازش ندیدم ولی هر وقت گوشیشو چک کردم دست خالی نیومدم اینور💔 هر سری با یکی پیغام بازی میکنه تو تلگ.رام ، فعلا کسی موندگار نشده ولی دیگه از وقتی فهمیدم هیچ چیز رابطه امون مثل ۷ سالی که دلم قرص بود نشد💔 نابود شدم بارها شکستم و قول دادم به خودم مثل شیشه خورد شدنمو نبینه یه روزی مثل سیمرغ از خاکستر بلند شدنمو ببینه

چطوری حقتو گرفتپس چرا خق منو نمیگیره خیلی بهم پوزخند میزنه که کارمایی نیس

مال من ده سال طول کشید تا کارما پس داد

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....