2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه رو برداشتنمشکوک به سرطان رحم بود ولی پاتولوژی گفت تخمدان مشکل داره حتی تو سونوهم مشخص تبود

وقتی برداشتن حتما رحم هم درگیره شده بوده

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
مامانم این مشکلو داشت. چند سال پیش عمل کرد رحم و تخمداناشو درآورد الانم کاملا اوکیه. سالی یه بار سون ...

عزیزگ شیمی درمانیم شد؟؟

این دکتره میگه شاید غدد لنفاویم در بیاریم بنظرت کارش درسته؟؟

زیاد بعش اعتماد ندارم

فقط تخمدان درگیرعبنظرت خوب میشه؟؟نوعش خطری نیست؟؟

بله توکلتون ب خدا .چرا خوب نشه ..الان انقدر علم پیشرفت کرده که بدتر ازیناشم درمان میکنند

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

وقتی برداشتن حتما رحم هم درگیره شده بوده

ن هایپر پلازی رحم بود

حتی تو سونو توده تخمدان مشاهده نشد بعد دکتر گفت بزار همه رو در بیاریم

جواب ماتولوژی ک اومد اصن دکتر شکه شد

رحمو تخمدان راست و لوله ها سالم فقط تخمدان چپ درگیر بود

عزیزگ شیمی درمانیم شد؟؟این دکتره میگه شاید غدد لنفاویم در بیاریم بنظرت کارش درسته؟؟زیاد بعش اعتماد ن ...

اگه درگیریش زیاد باشه یا احتمال درگیری بالا باشه غدد لنفاویم درمیارن. شیمی درمانی نداشت دارویی هم مصرف نکرد هیچی هیچی، فقط جراحی و تمام. کلا چیز خطرناکی نیست مگه اینکه پخش شده باشه

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
ن هایپر پلازی رحم بودحتی تو سونو توده تخمدان مشاهده نشد بعد دکتر گفت بزار همه رو در بیاریمجواب ماتول ...

خب اینکه خیلی خوبه 

حالا چرا میخوان همه در بیارن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اگه درگیریش زیاد باشه یا احتمال درگیری بالا باشه غدد لنفاویم درمیارن. شیمی درمانی نداشت دارویی هم مص ...

خداروشکر نوعش چی بود؟؟.!

شاید واسه مادرشما خوش خیم بودع ک شیمی درمانی نکرد

اخه بچه اینا نمیخاست گفت ریسک نکنم

نه 

شاید ی روزی خواست بچه دار بشه اینکارو با خودش نکنه 

و اینکه برداشتن رحم خیلی عوارض داره برای بدن

۶۰سالشه بنده خدا

اها من فک کردم هنوز پریود میشه 

نه درست میگه همه رو در بیاره بهتره