2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این فونش زیاده برای کسی که پایین تنه درشتی داره.یکم راسته تر باشه.ولی بلندیش همینقد باشه خیلی خوبه

اینطوری که شما میگی میشه مثل گونی بلند باشه و راسته چون یدونه پوشیدم این مدل که شما میگی 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
مبارکش باشه پایینش کلوش هست من نمیخوام تا این حد باشه

سلامت باشی،من از اصطلاحات سردر نمیارم،ولی هرکس میدید تو تنش خوشش میومد،شمام مدلتو خوشم اومد ولی حس میکنم رو سوییت اکی نباشه

اینطوری که شما میگی میشه مثل گونی بلند باشه و راسته چون یدونه پوشیدم این مدل که شما میگی

نمیگم راسته باشه.میگم از این عکسی که فرستادی کلوشش کمتر باشه.جوری که پایینش روی هم چین نخوره زیاد

تلاش میکنم برای سرنوشت 
نمیگم راسته باشه.میگم از این عکسی که فرستادی کلوشش کمتر باشه.جوری که پایینش روی هم چین نخوره زیاد

آره اینطوری بهتره مرسی عزیزم 

سلامت باشی،من از اصطلاحات سردر نمیارم،ولی هرکس میدید تو تنش خوشش میومد،شمام مدلتو خوشم اومد ولی حس م ...

نمیدونم باز از خیاط میپرسم