2777
2789

بچه ها من نزدیک یکی دو ماه پیش یه چیز سنگین بلند کردم ک مچم خیلی درد گرفت. وای توجه نکردم چند خوب میشد چند روز درد میکرد. تا اینکه بعد یک ماه تو باشگاه وقتی به مچم فشار اومد خیلی درد گرفت. دیدم کنارشم یکم باد کرده انگار که یه استخون سفت از اونجا زده باشه بیرون. کلا وقتی لمس میکردم عادی نبود. بازم توجه نکردم تا 

امروزم دوباره تو باشگاه خیلی درد گرفت الانم خیلیی درد داره درست نمیشه. حتی انگشتامم تکون میدم درد می‌کنه‌.

اینم بگم که وقتی کف دستم و می‌خوام برعکس هم کنم نمیشه انگار که سفت شده باشه مچم. 

بنظرتون با این علائم که گفتم دستم در رفته؟؟ 

اگه در رفته باشه باید چیکار کنم ینی پیش چه دکتری برم؟ باید عکس بگیرم؟؟

قطعا باید بری دکتر

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره