2777
2789
عنوان

بعضی دخترا عقل ندارن با مردی که پانزده سال بزرگتره ازدواج میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 105 پست

من نامزدم ده سال بزرگتره 

نه خوشبختانه بی عقل نیستیم 

ازونجایی که قرار نیست آدما وقتی لباس میخرن همه یک لباس رو انتخاب کنن و قرار نیست همه عین هم زندگی کنن و اختیار داریم 

پس من و حالا ایشون میلمون به این کار کشیده 

شاید خوشبختن ، دلیل نمیشه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرهای ۲۵ ۳۰ ساله نه شرایطشو دارن

نه زیر بار ازدواج میرن 

اکثرا دنبال تفریحن و رابطه های موقتی 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

دقیقا موافقم . دختر یکی از اشناها با یه اقای ۱۵ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد . به هوای اینکه اقا پولداره . از روزی که ازدواج کردن اقا حبسش کرده . میگه هر چی لازم باشه میخرم لازم نکرده پول دستت باشه . خودشم توی سفرهای خارجیه . دختره هم تو خونه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

دلیل نمیشه چون شما دوستنداری بقیه هم نباید نداشته باشن و نشانه بی عقلیشون باشه 

خب شماها ازدواج نکنید با همچین کیسایی

طرف خواسته اون مدلی زندگی کنه

والا ما هم اختلاف سنیمون زیاده اما راضیم از زندگیم با هیچی عوضش نمیکنم

نه نیستنمرده انگار حوصله ناز کشی و... ندارهدنبال یکیه بچه بیاره و مابقی عمرشو تو آرامش بگذرونه

نمیدونم فقط میدونم ازین حرفا زیاد زده میشه

نمیدونم مشکل با پدرشون دارن دخترا یا عاشق پولن یا هرچی

به من زیاد گفتن ولی خب.. مهم نیست

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نه نیستنمرده انگار حوصله ناز کشی و... ندارهدنبال یکیه بچه بیاره و مابقی عمرشو تو آرامش بگذرونه

پس دختره به خاطر چی باهاش ازدواج کرده؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
هیچ وقت راجع به دیگران اینطوری فکر و قضاوت نکن، ممکنه آرامشی که دوستت تو زندگیش داره خیلی ها با فاصل ...

اتفاقا بخاطر اینکه با شوهرش هماهنگ‌شه عین زنای ۳۵ سال به بالا لباس میپوشه و رفتار میکنه

ببخشید ولی یکم به خودتون استراحت بدین 

خسته نمیشین انقدر سرتونو میکنید تو زندگی بقیه 

فلانی چیکار کرد؟؟

ببخشید به بقیه چه که طرف با پنجاه سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺