2777
2789

من بنا به للایلی نتونستم انسانی بردارم مفصله اینکه عاشق شعر و فارسی ام به کنار تو تعاریف مشکل دارم و و مشکلی دیگه که نتونستم برم انسانی که نمیتونم اینجا بگم دورتر میشه متنم

فقط میخواستم بدونم از تجربی شنیدم کنکور دادن فرهنگیان راحت تره نسبت اگه کسی چیزی میدونه بگه 

چجوریه فرهنگیان بدم دبیر چی میشم؟

آیا میشه دبیر دولتی شد از تجربی ؟

فامیل هامون اینطوری در اومده بودن از دبیری ولی نرفتن دورن نمیتونم بپرسم ازشون اگه میشه بگید 

آره ولی نوبت ثبت نام گذشت فکر کنم...

هرچند باید ترمیم کنن تاریخ رو اما نمی‌دونم از اینم گذشته یا نه، دبیر هر چیزی که بخوای ، مثل انتخاب رشته هست خودت انتخاب میکنی

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ابتدایی ، دبیری علوم ، دبیری زیست شناسی و دبیری شیمی و تربیت بدنی ابتدایی و تربیت بدنی بین همه رشته ...

نمیشه دبیر ادبیات شد؟

باهرچی کنار میام جز زیست😅 ریاضی خیلیییی خوبه تا زیست خدانکنه این درسو تدریس کنم باید اونوقت خودمو بکشم 🤐

یعنی میتونم دبیری ادبیات بزنم؟

بله عزیزم،  مطمعن نیستم ولی هشتاد درصد فکر کنم میشه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
نمیشه دبیر ادبیات شد؟باهرچی کنار میام جز زیست😅 ریاضی خیلیییی خوبه تا زیست خدانکنه این درسو تدریس کن ...

دور از جون عزیزم...

فکر نکنم بشه چون دبیری ادبیات فقط بچه های رشته انسانی میتونن بزنن.

و اصلا تو دفترچه انسانی هاست .

باز از یه مشاور بپرسید ،بهتره .

دور از جون عزیزم...فکر نکنم بشه چون دبیری ادبیات فقط بچه های رشته انسانی میتونن بزنن.و اصلا تو دفترچ ...

هعییییی چی بگم آخه 

اوک صحبت میکنم ولی آخه چی بگم بگم ۴ ماه گذشته تازه فهمیدم انتخاب رشته ام اشتباه بود؟

دارم دیونه میشم

هعییییی چی بگم آخه اوک صحبت میکنم ولی آخه چی بگم بگم ۴ ماه گذشته تازه فهمیدم انتخاب رشته ام اشتباه ب ...

پایه دهم هستید ؟ 

اگه دهمی میتونید تو آزمون تغییر رشته شرکت کنید و  از یازدهم رشته انسانی رو بخونید .

پایه دهم هستید ؟ اگه دهمی میتونید تو آزمون تغییر رشته شرکت کنید و از یازدهم رشته انسانی رو بخونید .

اونوقت باید کلللللللللللللل درس های دهم انسانی رو بخونم خیلیییییی سخته

اونوقت باید کلللللللللللللل درس های دهم انسانی رو بخونم خیلیییییی سخته

فکز نکنم از همه کتاب هاشون امتحان بگیرن فقط چند تا از  کتابای تخصصی شونه .

ولی در عوض رشته ای رو می‌خونید که بهش علاقه دارید و این ارزشمنده .