2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی ؟؟ پس چرا میگن نهایت یه هفته بعدکاراتو خودت انجام میدی؟؟

ببین گلم یه هفته که اصلا نمیتونی تکون بخوری....من با هر یه تکون اشک میرختم و زجرررررررر می‌کشیدم بعد یه هفته تازه یکم طبیعی تر میشه ولی بازم درد داره....عزیزم بخدا ارزش ندارد انجام ننده

من دوسال پیش۱۱۰میلیون پول دادم و انجام دادم به ارزش پول الان چیزی اندازه ی۶۰۰میلیون.....ولی برگردم به گذشته هیچ وقت این غلط رو نمیکنم....چون ریسک داره دردآورده  و کاملا برگشت پذیره

خداروشکر امیدوار شدمورنشون چقدر بودمشهد عمل داشتن یا جای دیگه؟؟

تهران بودن وزنشون نه زیاد نبود پهلو داشت با بازو با یکم شکم . اون یکیم ترنسفر باسن انجام داد می‌گفت درد داشت ولی ارزششو داره

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
ببین گلم یه هفته که اصلا نمیتونی تکون بخوری....من با هر یه تکون اشک میرختم و زجرررررررر می‌کشیدم بعد ...

آخه من عملو انتخاب کردم... 

دکتر میگه فقط ب زیبایی بعدش فکر کن

ابدو بهتر از لیپو هستش که

لیپو برا افردای مناسبه که چربی کمی دارن که به دو برش کوچیک ساکشن میکنن ولی آبدو برا شکم های بزرگه

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.