2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکسته💔😓

229 بازدید | 22 پست

هی میگم یه دعوای سادست میگذره میره ولی آروم نمیشم😭

من خونه مامانمم به خاطر استراحت مطلق بودنم، شوهرم عصری بهم زنگ میزد پشت سر هم ولی من کلااا جون نداشتم گوشی رو بردارم حرف بزنم

اینم زنگ زده مامانم،، مامان سادمم گفته بیداره اتفاقا گوشیشم بغلشه

دیگه من بعد شام که بهتر شدم بهش پیام دادم پول بریز من فردا بابد برم دکترم

گف من پول ندارم

میگم اونوقت منم نمیرم هر چی شد پای تو، چون دردم میگیره هی

گف آره نرو من مقصرم هر چی شد مشکلی نیس

میگم ازایمانم زودرس میشه بچه میره زیر دستگاه 

میگه درشو چسب بزن هیچی نمیشه، انقدم پیام نده به من😭😭😭

حرفاش آتیشم میزنه،، به خاطر اینکه یکی دو تومن پول نریزه که هیچیم نیس براش، همچین کرد،، آخه چرا من اینقد تنهاممممم😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه از خودت بوده جواب ندادی 

مثلا یه دو دقه حرف میزدی چی میشد ، نهایت میگفتی الان نمیتونی صحبت کنی یکساعت بعد تماس میگیری 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

من مجردم و تجربه ای ندارما ولی خب هر جور حساب میکنم میبینم اگه کسی مخصوصا جواب تلفنم رو نده بعد چند ساعت پیام بده بگه پول بریز خیلی بهم برمیخوره،حس عابربانک بودن بهم دست میده!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شما که از همسرتون شناخت دارین گوشی جواب میدادی در حد اینکه حالم خوش نیس خواب بودم دیگه این همه جنجال ...

میدونی حالم جوری بود تو خونه صدام میکردن دهنم باز نمیشد یه بله بگم واقعا حالم میزان نبود

اینارو بهش پیام دادم گفتم باز لج میکنه

واقعا حال نداشتمانگار فشارم افتاده بودحتی صدام میکردن دهنم باز نمیشد بله بگم

جواب میدادی ومیگفتی حالت خوش نیست.‌اونم ب جای قهرنگرانت میشد وخودش میبردت دکتر

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
اشتباه از خودت بوده جواب ندادی مثلا یه دو دقه حرف میزدی چی میشد ، نهایت میگفتی الان نمیتونی صحبت کنی ...

آخه حالام خیلی بد بود شاید فشارم افتاده بود نمیدونم ولی نمیتونستم اون موقع