2777
2789
عنوان

دلم گرفته

146 بازدید | 27 پست

نمیتونم دردمو بگما ولی دلم گرفته از شوهر بدجنسم  امروز خاستم رگمو بزنم ولی از نداریش از بی غیرتیش حالم بهم میخوره از بی محبتیش از اینکه منونمیبینه  کجا برم با ی بچه آخه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینروزا شرایط اقتصادی مردم رو داغون کرده 

کسی که ذهنش مشغوله نمیتونه محبت کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

رگتو بزنی تکلیف اون بچه چیه .ببین رک وراست بگم از هر ۱۰۰ نفرمون ( زنا) ۹۰تا شوهرامون چند تا خصلت گوه دارن اما نمیشه که خودکشی دسته جمعی کنیم به فکر بچت باش عزیزم بزار حداقل یه مادر خوب بالا سرش باشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عزیزم اینروزا شرایط اقتصادی مردم رو داغون کرده کسی که ذهنش مشغوله نمیتونه محبت کنه

خیلی اذیتم می‌کنه اجی خیلی خودشو پارما اما نمی‌بینه از عمد دلمومیشکنه ازعمد اذیتم می‌کنه  دعاکن بمیرم بخاطر بچم نمیخام جدابشم ولی دعاکن بمیرم ک نگن پذرومادرش جداشدن  بگن مادر ندارع 

رگتو بزنی تکلیف اون بچه چیه .ببین رک وراست بگم از هر ۱۰۰ نفرمون ( زنا) ۹۰تا شوهرامون چند تا خصلت گوه ...

شوهرم روزای اول بم میگف فلان همکارم خرابع الان میگ بدبختن سالمع دوربینا روگوشیشن میبینه درد  میکشم میگ نشونت نمیدم حاضر نیس نشونم بده دلم آروم بشه روانیم دارع   می‌کنه خسته شدم اینقدر دوسش داشتم

خیلی اذیتم می‌کنه اجی خیلی خودشو پارما اما نمی‌بینه از عمد دلمومیشکنه ازعمد اذیتم می‌کنه دعاکن بمیر ...

عزیزم صبر داشته باش همه چی درست میشه کوری و کری و لالی رو امتحان کن 

بخاطر ارامش خودت و بچه ات 

حیف نیست به مرگ فکر کنی اون طفل معصوم رو تو دعوت کردی تو این دنیا

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞