2777
2789
عنوان

با شوهزم بحثم شده

261 بازدید | 18 پست

با شوهرم بحثم شده

من دیوونم؟ میگه تو روانی ای دیوونه ای از بس موندی خونه روانی شدی 

مقصر خونه موندنمم خودشه که نمیزاره با دوستام ارتباط داشته باشم

دخترعمش مجرده و میچسبه بهش ، من خوشم نمیاد و حساسم به این موضوع. 

بنظر شما دختری که به شوهرت همش بچسبه و سوالای چرت بپرسه که بدردش نمیخورن اصن، اکه به شوهرتون بگه چندسال رو هیکلت کار کردی و بگه پیرهن چقد بهت میاد و بکه عطرت چقد خوشبوعه، شما حساس نمیشدین؟ شما در این موقیت حس نمیکردین که دختره هدف داره؟ شوهرم میگه اون جای خواهرمه. ولی اگه شوهرم اونو به چشم خواعرش ببینه من مطمئنم دختره میخواد شوهرمو بدزده. از طرفی خونواده شوهرم اینا از من دله خوشی ندارن چون من عروسه مورد انتخابشون نبودم و قرار بود یکی دیگه عروسشون بشه که خیلی سعی کردن اونو قالب کنن به شوهرم ولی شوهرم از طرف خوشش نمیومد . من که میدونم از بس اینارو گفتن که دختر عمش پررو شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو جمع چند بار تیکه بهش بنداز خودشو کنار میکشه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اینو راست گفته🤣🤣 منم تو خونه دیوونه میشم ولی میرم بیرون تازه درک میکنم

بیرون کاری ندارم برم جز هفته ای یبار میرم کلاس موسیقی و برمیگردم. خرید هامم با خودش میرم .‌روابطمو با دوستام قطع کرده چون اقا عقیده دارن همه خرابن، با ۲نفرشون در ارتباطم که اونام یکیشون مهاجرت کرد یکیشونم یه استان دیگه رفته. 

شمام بهش بگو اگه واقعا ریگی به کفشت نباشه که بجای اینکه به من بگی حساس نباشم تو رفتارت و کنترل می‌کن ...

میفهمه؟؟؟؟ میگه مثل خواهرمه

والا خواهر و برادرا اینجوری نیستن

من نمیدونم چرا حس میکنم شوهرت خیلی آدم خوب و پاکیه تو حساسی زیاد از حد

من حساسم به این روابط مسخره خواهر و برادری. قبل ازدواجمون هم حرفامونو زده بودیم و اصلا خودش اولین حرفش همین بود که خوشم نمیاد زنم با پسرای غریبه بگه بخنده اکه ببینم برخورد میکنم

ولی من وقتی حساس میشم میگه بیخودی حساسی

یروز داداشه دوستم دید پیاده‌م منو سوار کرد، بعد چندروز بعد دوستم اومد خونمون و پیش شوهرم داشت میگفت که داداشم گقت اونروز سوارت کرده. بعد که دوستم رفت ،شوهرم گفت چرا بهم نگفته بودی؟ مگه خودت ماشین نداری چرا پیاده رفتی بیرون؟ یجور حرف میزد انگار من از عمد پیاده رفتم تا اون منو سوار کنه