2777
2789

یه مدتی هست اومدم خونه مادربزرگم پسر داییم اومده. فقط به من دستور میده بیارم ببرم ظرفاشو بشورم تازه ب پسرداییم میگم ظرفاتو خودت بشور مامان بزرگم بهم میپره که خودت بشور.

همش طرف اونه و منو تحقیر میکنه همشون پسر تحویل میگیرن و باهاش حرف میزنن حتی عکس پروفایلشم نوه پسرشه 😐

اصلااااا دلم نمیخاد اینجا بمونم دوشنبه چند روز دیگ بلیط دارم خداروشکر برمیگردم 

درست برعکس فامیل ما😑

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ها بابا برگرد با این آدم های سمی نباش

فقط چند روز اول باهام خوب بودن جالا حرفم نمیزنن 

به طوطیم دوبار تخم مرغ محلی دادم. میگ دیگ تخم مرغارو هدر نده... واقعا حالم داره از این بی عاطفی و تبعیض بهم میخوره... بخدا من نوره بدی نیستم همش خونه شو جمع میکنم و احترامشو دارم 

فقط چند روز اول باهام خوب بودن جالا حرفم نمیزنن به طوطیم دوبار تخم مرغ محلی دادم. میگ دیگ تخم مرغارو ...

فرار کن فقط

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
درست برعکس فامیل ما😑

دو طرف خیلییی بده. آدم احساس غریبه وبودن و بی ارزش بودن پیدا میکنه. من خدا خدا میکنم زود تر برم. 

خوشحال اونایی ک مادربزرگی دارن ک عاشق همن دوستن دوست دارن باهم باشن 

دو طرف خیلییی بده. آدم احساس غریبه وبودن و بی ارزش بودن پیدا میکنه. من خدا خدا میکنم زود تر برم. خوش ...

کجا میرید؟! خوش به حالتون که میتونید یه جا برید

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

مشهد اومدم... هر کسی انگار حسرت ی چیرو میخوره

آره همینطوره...

تو فامیل ما یه جورایی زن سالاریه و دخترا عزیزند.من خیلی اذیت شدم و با وجود اینکه پسرم نتونستم بنا به دلایلی جدا بشم...