2777
2789

نه عزیزم نگران نباش چیزی زیادی بالا نیس

این هی پایین بالا میره

ببری پیش دکترم همینو میگه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان از این اعداد کسی هس متوجه بشهتا فردا نمیتونم صبر کنم که دکترشو ببینم

عکسش رو اکه بلدی بفرست

من بلدم بخونم

استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که  هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی  میخونم🙏🙏🙏

ببین تا ۴۵۰ هست نرمالش 

این ۴۸۳ هست

چیزی نیس اگه پایین بود باید میترسیدی

اصلا نگران نباش راحت بخاب

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
نه عزیزم نگران نباش چیزی زیادی بالا نیساین هی پایین بالا میرهببری پیش دکترم همینو میگه

اخه مریض ما از آی سی یو مرخص شدن چون دو ماه بی حرکت موندن کامل دست و پاهاش خشک شده و تحرک نداره برای همین همش میترسم آمبولی بشه

بیماری که توی بیمارستان بوده صددرصد هپارین بهش تزریق شده نگرانی هات رو بسپر به خدا و بخاب فردا خبرشو بمن بده

بیماری که توی بیمارستان بوده صددرصد هپارین بهش تزریق شده نگرانی هات رو بسپر به خدا و بخاب فردا خبرشو ...

به دکتر نشون دادم گفتن پلاکت خونش خیلی بالا نیست که خطرناکه باشه اما چون مریض بی حرکت هستن و زیاد تحرک ندارن آسپرین ۸۰ بخورن بهتره