2777
2789
عنوان

شرف و ابروم رفت

811 بازدید | 48 پست

تروخدا بیاید کمکم

من دندان سازی کار میکنم 

محیطش اینطوریه که صاحاب کارم یه اتاق همونجا داره که فرش پهن کرده و اکثر موقع ها تو اتاق هست و اونجا کاراشو انجام میده و شام و ناهار میخوره قبلا دیده بودم که بقیه همکار ها شارژر اون اقا که تو اتاق هست استفاده میکنن یعنی یه جورایی تو اتاقش می‌رن و شارژر بر میدارن 

امروز  شارژر همرام نبود و کوشیم داشت خاموش می‌شد هم دیدم هیچکس  هم تو محیط کارم نیست و و عصر تنها بودم

رفتم تو اتاقش شارژر برداشتم. گوشیم یه ده دقیقه شارژ کردم

بعدش برگشتم شارژر سر جاش بزارم متاسفانه چون عجله داشتم با کفش وارد اتاق داشتم 

دیدم که یه ساعت پیش پیام داده که شما وارد اتاق شدید فرش خاکی کردید 

واقعا نمی‌دونم بهش چی بگم ابروم رفته  

😂😂😂😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا بد شده بنظرم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

حالا چرا ابرو و شرفت بره

پیام بده بده بگو معذرت میخوام حواسم نشده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بگو‌واقعا شرمندم

میبرم میشورمش

اصلا حواسم نبوده کفش پامه،الان که گفتید متوجه شدم

ببخشید خیلی عجله داشتم مغزم خوب کار نکرده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕