2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 113 پست
ای وای منم سه بار اندو شدمالان درد روده دارمو میخام برم کلونواز طرفی من پدرم و‌پدربزرگم سرطان معده ...

خدا حفظ کنه دخترت رو

از کلونسکوپی نترس

من جهاربار رفتم

انشالله هیچی نیست

منم متاسفانه پدربزرگم با سرطان معده

عموم با سرطان روده

و عمه م با سرطان رحم از دست دادم

روح همه رفتگان شاد

وقتی مرتب چکاپ بشی مشکلی پیش نمیاد 

بسپار به خدا عزیزم 

چاره نیست موندش ریسکسری اول با دکتر عارفی هیسترو کردم عالی بود سیکلم منظم بوداینبار خدا ازش نگذره با ...

ای وااای منم حس میکنم کمخون شدم چشام سیاهی می‌ره 

آخی عزیزم می‌دونم من الان یه هفته س درگیرشم داغونم دیگه شماها که چندساله چی میکشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای منم سه بار اندو شدمالان درد روده دارمو میخام برم کلونواز طرفی من پدرم و‌پدربزرگم سرطان معده ...

نه عزیزم انشاءالله هیچی نیست بد به دلت راه نده 

انشاءالله سالیان سال سایت بالا سره دخترت باشه 

خدا حفظ کنه دخترت رواز کلونسکوپی نترسمن جهاربار رفتمانشالله هیچی نیستمنم متاسفانه پدربزرگم با سرطان ...

نمیترسم از کولونو

فقط حس میکنم همسرم خجالت میکشه منو‌ببره

اخه دکترم توی مطبش انجام میده دستیاراش مرد هستن خودشم مرده

پولیپ روده را با کلونو خارج کردید؟!

میشه قد و‌وزن و سنتونم بگید

شما دقیقن عین من هستید

نه بابا بعیده دفع بشه

من کیستم این وسط از بین رفته چون یه کیست ضخیم داشتم الان سونو دادم نبودش حتما با همین داروها از بین رفته ...میگم پولیپ هم داخل کاویته رحمم بود پارسال الان گفت دهانه ی رحم میگم شاید اومده پایین به خودم امید میدم 

خدا حفظ کنه دخترت رواز کلونسکوپی نترسمن جهاربار رفتمانشالله هیچی نیستمنم متاسفانه پدربزرگم با سرطان ...

معده سالم هم ندارم مکمل و قرص اهن بخورم

چندباری از اون فرنجیک های تزریقی زدم بصورت سرم

بچه ها از اب هویج غافل نشید خیلی خوبه موقع خونریزی

یبار خوردم باید بگیرم بازم ....امروز انگار کمتر شده بود خونریزیم البته سویق عدس و دم اسب دو سه روزه میخورم 

جوشونده پوست انار هم می‌گفت برا قطع خونریزی خیلی خوبه روی رحم ماساژ بدید اینو اگه تونستید امتحان کنی ...

من وقتایی که رحمم درد میکنه با روغن سیاهدانه شکممو ماساژ میدم یکم بهتر میشه درداش

یه بلوز و شلوار مخصوص‌اینکار هم دارم

که باقی لباسا روغنی نشه