2777
2789

من الان پارتنر دارم دوسش دارم الان دیدم تو اینستا اکسم رکوئست داده 4 سال باهم بودیم با یه دختره چت کرد تموم کردم اونموقع برام گوشی خرید و گل و.. آنقدر پولدار بود ک نگووو البته پارتنر الآنم پولداره ولی عین اون اهل بریز و بپاش نبود خدایی یه جوری خرج می‌کرد انگار کارتش ته نداره باباش فوت کرده بود اینم تک پسر همه چیز رسیده بود بهش خدایی کاری ام بود 

اسممو تتو داشت😂

تولدمم هرسال زنگ میزنه خیلی مودبانه بدون اینکه چیزی بگه تبریک میگه و آرزوی خوشبختی میکنه باز میره تا سال بعد

دخترا کیس خیلی خوبیه اخلاقی ایناهم اوکیه بیاید نزارید رو زمین بمونه😂🤌

الان با خودم فکر کردم اگر باهاش بودم چجوری بود وضع رابطمون 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خری ولش کردیهمشون یه پخن پیغمبرم باشه کرم میریزه برگرد باهاش بابا

اونموقع جوگیر شدم ولی الان این یکی دوس دارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چرا کات کردی پس

جوگیر شدم حقیقتش 

ی سوال خارج از مبحث 😂وقتی کات میکنی بازم از گوشیه استفاده میکنی

متاسفانه اینم جوگیر شدم پس دادم ولی بقیه خرت و پرت هاشو دارم

پول مهمه 

ولی ترجیح میدم اول طرف مقابلم وفادار باشه 

خیلیم واسم‌مهمه که خودش با تلاش خودش پول بدست بیاره ...پسری که دستش تو‌جیب پدرشه اصلا جذابیتی واسم نداره

اونم چون ارث پدذش بوده واست هزینه کرده مطمئن باش زحمت خودش بود حواسش به خرج کردنش بوذ

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
بنده خدا این که الان باهاشی

دست شما درد نکنه به چه دلیل؟