2777
2789

ابروهامو دو سه روزه میکرو کردم پشیمون شدم کلا از میکرو کردن پشیمون شدم متاسفانه جوگیر شدم خیلی سریع نوبت رزرو کردم و انجام دادم الان فقط می‌خوام ابروهای طبیعی خودمو بدون هیچ اثری از این افتضاح داشته باشم 

چون فعلا زخمه یه ماه هم باید صبر کنم خوب بشه بعد لیزر کنم ولی لیزر هم حداقل چند جلسه با فاصله یک ماهه نیازه من برای عید چه غلطی کنم ؟!😭😭😭 اگر میتونید کمک کنید 

میکرو جدید چقدر طول می‌کشه پاک شه؟ با یکی دو جلسه درست میشه ؟ کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریمو کن

با مواد که خیلی خطرناکه و تأثیر خوبی هم نداره مجبورم لیزر کنم که حداقل یه ماه دیگه زخم خوب میشه میترسم رنگ پخش بشه 

به نظرت با چند جلسه درست میشه ؟ تا عید این فاجعه رو میشه درست کرد ؟

بابا نگران نباش میکرو ماندگاری بالایی نداره خودش میره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بابا نگران نباش میکرو ماندگاری بالایی نداره خودش میره

تا کی میره؟ الا چهار روزه هر چقدر پماد میزنم و سعی میکنم رنگ پس بده خبری نیست.به هر حال جوهر وارد پوست شده یه اثری میمونه

تا کی میره؟ الا چهار روزه هر چقدر پماد میزنم و سعی میکنم رنگ پس بده خبری نیست.به هر حال جوهر وارد پو ...

چند ماه زمان میبره تا بره یه ماه دیگه کم رنگتر میشه بعد پنج شیش ماه هم میره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است