2777
2789
عنوان

چیکار کنم شب تو اتاق تاریک و تنها بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش فیلم ترسناکی نیست که ندیدم 😀😀😀🤣ازونام که بعد این فیلما تخت میخوابم یک عدد روانی 😁

ابجی منم همینطوره

اصلا شما خیلی شجاع و عاقلین

مغزتون پاکه پاکه از توهمات و چرت و پرت

ابجی منم همینطورهاصلا شما خیلی شجاع و عاقلینمغزتون پاکه پاکه از توهمات و چرت و پرت

عزیزم شدنیه برای تو هم 🩷حقیمت گاهی شده بترسم ولی دلم گرم میشه یه چهار قول بخونم

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من بااینکه تنها نیستم ولی باز ازتاریکی میترسم بابد حتما یکم نور باشه ... چرا میخوای خودتو مجبور به ا ...

لذت میبرم از تنها با چراغ خاموش و... خوابیدن

وقتی ترسم از بین بره خیالم راحته

بخوام برم دانشگاه یا جاهای دیگه کلی ممکنه اذیچ بشم

راستش میخوام قوی باشم

به خودت بگو که تاریکی فقط عدم وجود نوره.. شاید مسخره بنظر بیاد ولی این جمله واقعا به من کمک می‌کنه بتونم تو تاریکی بمونم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

من تا تاریک و سکوت نباشه خواب نمیرم😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
انشاءالله پس ایمانت قویهخوشبحالت انشاءالله همیشه همینطور باشی

نمیدونم آدم مذهبی نیستم اونجوری ولی خیلی دلم با خدا گرم میشه🤍دوسش دارم یه نفس عمیق بکشی دو تا سه تا به فقط تنفست فکر کن و اینکه خدا چقدر دوست داره دلت گرم ميشه 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر