2777
2789
عنوان

مدرک مردمو گم کردم

125 بازدید | 26 پست

من امروز تصادف کردم 

کارت ماشین طرف دستم بود گذاشتم جیبم با گواهینامم 

اومدم خونه گواهینامم بود کارت ماشین‌اون اقا نیود هرچی گشتم پیدا نکردم😞

حالا چکارکنم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

همون محدوده ی ماشین ک تصادف کردیمم رفتم نبود 

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خودش کِش رفته😂

نه مطمئنم گذاشتم جیبم حتما افتاده 

وای چقدر استرس گرفتم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وای چقدر استرس گرفتم

خیلی استرس هم داره کاش برا خودم گم میشد نه امانت مردم

خیلی استرس هم داره کاش برا خودم گم میشد نه امانت مردم

اصلا پنیک شدم ... میگم به شوهرت بگو . راستی ببین تو قانون حکمش چیه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

شمارشونو دارید زنگ بزنید زودتر بگید واقعیتو

آره دارم .فردام بگردم اگه پیدا نکردم بگم

اصلا پنیک شدم ... میگم به شوهرت بگو . راستی ببین تو قانون حکمش چیه

ب شوهرم گفتم .نمیدونم نهایتش اینه المثنی بره بگیره هزینشو بدم

ب شوهرم گفتم .نمیدونم نهایتش اینه المثنی بره بگیره هزینشو بدم

هزینه خاصی نداره وقت خیلی زیادی میبذه

آره دارم .فردام بگردم اگه پیدا نکردم بگم

حالا تو خونه یا  حیاط جایی طرف خونه خودتون رو ببینید ... نهایتش پیدا نشد گفتن حقیقت بهتره زودتر البته...

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

هزینه خاصی نداره وقت خیلی زیادی میبذه

20.30روز بیشتر میشه میگی

حالا تو خونه یا حیاط جایی طرف خونه خودتون رو ببینید ... نهایتش پیدا نشد گفتن حقیقت بهتره زودتر البت ...

اره فردام بگردم خدایا خودت کمکم کن پیداش کنم