2777
2789

ابجیم مجرده ۳۳ سالشه دختر خیلی خوشکل خوشتیپ و سنگین نجیبیه .اگر خواست خودش بود یا خدا خواستگار خیلی خیلی زیادی داشت حتی تا پارسال اما متاسفونه هرکدوم ب هر دلیلی رد میکرد هر چی هم ما میگفتیم بیفایده بود تا دیگه سنش رفت بالا و الان پیش مادرمه

تازگی رفت سونوگرافی ک مشکوک ب توده در سینش شدن .امروز  داداشم اوردتش تهران پیش دکتر علی حجت فوق تخصص فلوشیپ سینس.گفتیم شاید بهتر از دکترهای شهرمون نظر بده

اما باز بهش گفتن باید عمل کنی و اگه لازم باشه بعد سونو باید شیمی درمانی بشی.خودش و ماها خیلی براش میترسم.

ماها انواع غم غصه هارو گذروندیم ب ولله دیگه این بیماری حق خواهرم نبود.

این چن روزه هممون از خواب زندگی افتادیم  کلی نذر نیاز کردیم.یجوری دیگه کم اوردیم.اخه ظرف پارسال و پیراسال پدر و ابجی دیگمم از دس دادیم.تورخدا براش دعا کنی و ب نیتش صلوات بفرستی شاید ک خدا کمکش کرد خیلی راحت از این بیماری نجات پیدا کرد.ممنونم از همتون.

براش چله حق شناس بگیر خیلی سخته اما معجزه می‌کنه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش چله حق شناس بگیر خیلی سخته اما معجزه می‌کنه

چی هست این چله؟تو نت بگردم هست؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

انشاالله خدا شفا بده ...من الان دارم ۱۰۰۰صلوات برای همه یمریضها میفرستم .و برای شفای آبجی شماهم میفرستم 

و برای مریض خودمون مریض مارو که دکترا جواب کردن توروخدا هرکی این متن و میخونه دعا کنه

اره عزیزم دستور کاملش هست اما خیلی مراقبه داره 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

با دل شکسته بخون محاله جواب نگیری 

هفتاد تا حمد شفا براَش بفرست   صدتا ایه الکرسی بدون اینکه  بینشون  صحبت کنی بعد فوت کن به خواهرت انشالله به حق فاطمه زهرا  این چالشو با خوشی بگزرونین

اصفهانی جذاب😀 
با دل شکسته بخون محاله جواب نگیری

مرسی عزیزدلم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چشم عزیزم خدا خیرت بده ... حتما میخونمش

قربونت بشم ایشالله ابجیت زود زود خوب میشه 

مرسی عزیزدلم

فداتشم گلم ♥️