2777
2789
چون همه خونریزی ندارن.انواع مختلفی هست

دکتر بهم گفت پردت ضخیم بوده عجببه ک خونریزی نکردی...حالا لعد مدت ها تو ذهنم اومد فردای عروسی خوتریزی کردم چون تا ی هفته خونریزی بود ممکن بود خونریزی پرده باشه ن پریودی؟میگم نکنه من فک میکردم پریود شدم شاید خونریزی بکارت بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلاممممممم هیچی بابا ی مدت افتابی نشدم سعی، میکنم میرم بیرون نبینمش😂

وااای نکن اینجوری خواهرمن فقطططط خدامیدونه چقدرانتظارمیکشه بیای بیرون ازخونه😆

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

هرچنددردهم داشته باشه بایدتحملش کرد چون یکباربرای همیشه تمام نمیشه..

من ک مجردم رابطه ایم نداشتم تاحالا نمیدونم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

وااای نکن اینجوری خواهرمن فقطططط خدامیدونه چقدرانتظارمیکشه بیای بیرون ازخونه😆

غلط کرده😂😂😂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

فکرکردم متاهلی که گفتی دردداره ببخش

خب منم شمنیدم ک میگن درد داره 

غلط کرده😂😂😂

مردم مردای قدیم جوری وصفش گفتی من فکرکردم بسکه لاته توخیابون میدزدت و کوبت میکن عین بهروزوثوقی

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

مردم مردای قدیم جوری وصفش گفتی من فکرکردم بسکه لاته توخیابون میدزدت و کوبت میکن عین بهروزوثوقی

بابا ی مژه ی بهروزم نمیشه 

فقط لاته بخاطر اون حداقل تو محل کسی کاری به کارم نداره 

بابا ی مژه ی بهروزم نمیشه فقط لاته بخاطر اون حداقل تو محل کسی کاری به کارم نداره

شفلش چیه🤔🤔

یعنی پشه بالاسرت ردشد میدوی میری میگی اذیتم کردن تا مادرشون به عزاشون بشونه

چرا من ادم ۱۸سال پیشم..اون موقع خونواده سنتی سخت بود کنار اومدن

میدونم آگاهی شون اشتباه بوده اون وقتا.طرف برای اولین رابطه‌اش چندین ماه طول میکشه تا موفق بشه و آخرسر هم خونریزی نداره.چون نوعش بدون خونریزیه.طبیعیه.

تموم زندگیم خدا

شفلش چیه🤔🤔یعنی پشه بالاسرت ردشد میدوی میری میگی اذیتم کردن تا مادرشون به عزاشون بشونه

ن چه ربطی داره 

چمیدونم 

میدونم آگاهی شون اشتباه بوده اون وقتا.طرف برای اولین رابطه‌اش چندین ماه طول میکشه تا موفق بشه و آخرس ...

منم چند ماه درگیر بودیم،نفهمیدم کی شد .فقط میدونم فردای عروسی خونریزی شدم نفهمیدم خونریزی پریود بود یا بکارت