2777
2789

خانوما هرکی دکتری میشناسه ک توبیمارستان دولتی سزارین کنه بهم بگه  من سزارین اجباری ام سره بچه اولم سزارین شدم ایندفعه اجباری ام میخام دکترم یکی باشه ک خودم انتخاب کنم توبیمارستان دولتی سزارین انجام بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر سلخی تو نجمیه البته نمیدونم نجمیه دولتیه یا نهدوست داری دولتی باشی از قبل بروبیمارستان لیست دکت ...

شما یاازاطرافیانتون پیشش رفتین زیر میزی میگیره

شما یاازاطرافیانتون پیشش رفتین زیر میزی میگیره

نه من تاحالا نرفتم اما زاسمان دوم دیگه زیر میزی چرا بگیره؟ زیر میزی رو وقتی میگیرن کهشما طبیعی نخوای زایمان کنی مجبور باشی پول بدی سزارینت کنن

نه من تاحالا نرفتم اما زاسمان دوم دیگه زیر میزی چرا بگیره؟ زیر میزی رو وقتی میگیرن کهشما طبیعی نخوای ...

چه خوب پس همه دکترا همینطوری  سزارین دوم رو زیر میزی نمیگیرن یافقط این دکتر اینطوریه 

چه خوب پس همه دکترا همینطوری سزارین دوم رو زیر میزی نمیگیرن یافقط این دکتر اینطوریه

کلا سزارین دوم زیر میزی نداره هرجا بری برات انجام میدن حتی اگر زیر نظر دکتری هم نباشی بری بیمارستان ازت ان اس تی بگیرن ببینن ضربان قلب بچه نا منظمه دکتر شیفت رایگان برات سزارین میکنه