2777
2789

(کاربری دست دونفره)

شبتون بخیر خانما

یه پسره هست کفش فروشی داره نزدیک خونمون

کاملا مشخص کرده که روم کراشه

انگار بو میکشه وقتی رد میشم از دم در مغازش 

مثلا صدامو شنید گردن گرفت بالا رو نگا کرد منو ببینه (تو زیر زمین مغازش بود)

یا مثلا اون سری دم در ایستاده بود

دید از دور میام ینگاه کرد دیگ نگا نکرد

نزدیک تر ک شدم بهش خیره شده بود خشکش زده بود زول زده بود بم یجوری ک ادمیزاد ندیده 

بدون اینکه خودمون بگیم تخفیف میده

مثلا ی مدل بوت اورده بود من دودل بودم بهم کفت میخای پاخورشو نشون بدم! دوییده از تو کشو عکس چاپ شده این کفش رو توپا بهم نشون میده جلو بابام اینا میگ عزیزم مبارکت باشه خیلیم ب خانوادم احترام میزاره میخاد کارت بکشه و پول بگیره کلی عذرخاهی میکنه

همه میکن روت کراشه ولی خودم میگم تا اقدامی نکنه خب قطعا مشخص نیس ولی خودمم حس میکنم روم کراشه (تاپیک قبلمم هست خیلی نکاه کرده بم)دیگه سر نخ ک سهله سرطناب داده ولی فعلا اقدامی‌نکرده

نظر شما چیه!!!!!!!

بعدم من فک میکنم یا شرایطش‌ نداره یا میترسه اقدام کنه (میدونم با کسی تو رابطه نیس)

راستی یخورده ام احساس میکنم داره تحقیق میکنه زیر نظر گرفته رفت و امدای منو چک میکنه چن باری شده ب کسایی ک باهاشون بیرون بودم به اونا هم نگا کرده طوری ک بخاد ببینه با کی میرم با کی میام 

فک کنم میخاد ببینه چجور دختری ام

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻

فک کنم تا اقدام نکنه نباید خیالاتی بشی منم رو صمیمی ترین دوست داداشم کراش بودم فکر میکردم اونم روم کراشه اونم خیلی را میزد خیلی دوسش داشتم ولی ازدواج کردم و بچه دارم اون هنوز مجرده حالا میگم اگه میخواست پا پیش میذاشت شوهر دختر عموم کراش زد رو دختر عموم به پسر عموم گفت و همه فامیل فهمیدن ولی کراش من هیچوقت اقدام نکرد چقد عمرمو گذاشتم بهش فکر میکردم زندگی به مراتب جدی تر از این حرفاس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خودت داری میگی کراشه روم دیگه!

خاستم ببینم نظر شماهام همینه یا خودم توهم زدم😂یا اطرافیانمم برای اینکه خرم کنن میگن اره😂🫠

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻
فک کنم تا اقدام نکنه نباید خیالاتی بشی منم رو صمیمی ترین دوست داداشم کراش بودم فکر میکردم اونم روم ک ...

👍🏻👍🏻👍🏻

راستی اینم یادم رف بنویسم فک کنم دستشم خالیه🙁😬

معمولا وقتی قصدشون جدیه دیر تر پا پیش میذارن یا سرش جای دیگه گرم بدترین و بهترین حالتشو گفتم ه

خیلیم میره تو فکر اون روز یواشکی تو ماشین بودم تو مغازشو دیدم یجوری خیلی عمیق (طوری‌ک به من خیره میشع) به زمین خیره شده بود ت فکر عمیقی بود🥲

طفلک شاید درگیری فکری داره

(اصلا شایدم ب من فک میکرد😂😌چون روز قبلش خیره شده بود بم)

اگه خیلی خوشگلی داره با خودش میگه این چطوری اینقد نازه

خودمم همین فکرو کردم😂

ولی‌خب اگه فقط واسه خوشگلی نگا میگرد و خوشش نمیومد(کراش نباشه روم)

که عزیزم نمیگف

که خودش سرخود تخفیف نمیداد

ب خانوادم احترام نمیزاشت

وقتی شوهرخاهرم یا بابام ی شوخی میکردن نمیخندید

وقتی میدید دم مغارع وایسادیم نمیگف بفرمایید😂

اقا این شوهر منه اصلا🤣🤣🤣