2777
2789
عنوان

سرطان

54 بازدید | 6 پست

یه فرد سرطانی که بدخیمم هست با شیمی درمانی چقدر میتونه زنده بمونه؟ روحیه انچنانی نداره پخ بگی پس افتاده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا شفاش بده انشالله.دکترا چی گفتن

فرستادن برا نمونه برداری

میخوام بمونم امید چقد ب شیمی درمانی ببنده؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

زمان مرگ رو خدا تعیین میکنه عزیزم ن ما ان شاءالله شفا پیدا کنن

مرسی

میدونی میخوام ببینم مثلا گفته احتمال ک بد خیم باشه هست 

بعد فرستادن برا نمونه برداری ک اگه ثابت شد میره برا شیمی درمانی 

بعد اون چقد موندگاره میشه رو طولانی مدت حساب کرد 

چقد وقت داره؟

مرسیمیدونی میخوام ببینم مثلا گفته احتمال ک بد خیم باشه هست بعد فرستادن برا نمونه برداری ک اگه ثابت ش ...

ببین یکی از اقواممون گفتن بذخیمه گفتن اگر شیمی درمانی بشه ۲سال اگه نشه۶ماه البته اون معده بود

عزیزم سرطان یعنی توده بدخیم، اگر خوش خیم باشه که اسمش سرطان نیست، میشه توده چربی و پولیپ و کیست....

درسته مرحله و میزان پیشرفت بیماری توی درمان مهمه ولی روحیه هم خیلی مهمه، پس اگر ترسو هست اصلا بهش نگید سرطان داره، شیمی درمانی هم چیز عجیبی نیست، داروها رو داخل چندتا سرم میزنن،مثلا بهش بگید سرم درمانی میشی