2777
2789
عنوان

بزرگ شدن فولیکول با آمپول

59 بازدید | 14 پست

سلام خانوما،من این ماه آمپول منوتروپین ،سینال و کلومیفن مصرف کردم،پانزده روز از موعدم گذشت بعدش پریود شدم،تخمدونامم خیلی درد میکرد،به نظرتون این تاخیر به خاطر این بوده که فولیکولم بزرگ شده و کیست شدن یا اصلا بزرگ نشدن؟

خدایا خسته م

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز روز اول پریودمه،به نظرت پس فردا برم مشخص میشه؟

مجردی یا متاهل عزیزم

اگه سونوی شکمی باشه تو پریودی هم انجام میدم

ولی اگه سونوی واژینال باشه که خیلی دقیق تره بعد از اتمام پریودیت باید بری عزیزم،نگران نباش ،انشاالله که چیزی نیست

فداتشم عزیزدلم🙏🌹♥️

منم دارم دارو استفاده میکنم حتما برای اینکه بدونی فولی داری یا ن اول روز سوم پریود میری سونو واژینال ک ببینی آیا کیست داری یا نه بعد روز 6 باید بری این مرحله فقط برای فولیکوله ک میبینه فولی داری یا ن اگ داری ک آمپول آزادسازی میده اگ نداری آمپول میده برای بزرگ شده فولی 

حتما باید تو دوره پریودت بری سونو واژینال

عزیزم امروز روز سه پری رفتم دکتر،سونو نگرفت.ولی بازهم ده تا کلومیفن،سه تا منوتروپین و پنج تا سینال نوشت و گفت روز ده پری بیا سونوت کنم

خدایا خسته م
عزیزم امروز روز سه پری رفتم دکتر،سونو نگرفت.ولی بازهم ده تا کلومیفن،سه تا منوتروپین و پنج تا سینال ن ...

آها هر دکتری روش خودشو داره دیگ ان شاء الله این سری میای میگی ک حامله ای گلم راسی 22 دی ماه ولادت حضرت علی اکبره میتونی شیر نذر کنی حاجت گرفتی پخشش کنی میگن برای مادر شدن خیلی خوبه حاجت میده منم دعا کن ک دوهفته دیگ باید آزمایش بدیم ببینم حامله هستم یان

آها هر دکتری روش خودشو داره دیگ ان شاء الله این سری میای میگی ک حامله ای گلم راسی 22 دی ماه ولادت حض ...

حتما انجام میدم گلم ،ان شاالله تو هم به زودی خبر بارداریتو بدی بهمون🤩

خدایا خسته م