2777
2789
عنوان

خواستگارم که رد کردم تو گروه مشترک مرتب عکسای

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست
پیرمرده ولی بچه مونده، اگه نمیتونی لفت بدی کلا اکانتتو دلیت کن که بدون اینکه کسی بفهمه اتومات از گرو ...

اخه گروه همکاراست لازمش دارم 

بعد هم نمیخوام واتساپم پاک کنم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا شکر که مال تو نشد این بچه صفت

ببین یعنی یه جور به من ابراز علاقه میکرد چندشم میشد 

نمیدونم من استخاره کردم تو مال خودمی 

حتی بوس پرت کرد بلاکش کردم 

چیزی نمیدونی قضاوت نکن به مردم هم توهین نکن زشته خودتو مدیون بابانکن

وا تو چرا طرفداری اینو میکنی 

این واقعا بالغ نیست 

آخه اومده بود استوری عاشقانه گذاشته بعد دیده من بلاکش کردم همون استوری را تو گروه همکارا گذاشته 

وا تو چرا طرفداری اینو میکنی این واقعا بالغ نیست آخه اومده بود استوری عاشقانه گذاشته بعد دیده من بلا ...

گذاشته نزاشته هرچی بوده اون رفته لزومی نداره شمااینجا پست بزاری مردم توهین کنن بهش بنده خدامدیونی داره من به خاطر خودتون میگم بازصلاحدباخودته بیشترتوهین کنید لذت ببرید 

گذاشته نزاشته هرچی بوده اون رفته لزومی نداره شمااینجا پست بزاری مردم توهین کنن بهش بنده خدامدیونی دا ...

گلم درست میگی .ولی اون که پسره رو معرفی نکرده و شناخته شده نیست برای ما .بالاخره این حرفها اموزندس .یکی میبینه متوجه میشه مثلا این کارهابچه صفتانه هست و انجام نمیده

گذاشته نزاشته هرچی بوده اون رفته لزومی نداره شمااینجا پست بزاری مردم توهین کنن بهش بنده خدامدیونی دا ...

برو بابا روانی 

به تو چه دلم میخواد تاپیک میزنم 

مگه کسی اینجا میششناسه اونو

برو بابا روانی به تو چه دلم میخواد تاپیک میزنم مگه کسی اینجا میششناسه اونو

روانی توهستی که به مردم توهین میکنی میخندی لیلقتشو نداشتی ولت کرده رفته بایکی دیگه حالادکو ن ت میسوزه بسوز که قشنگ میسوزی روانی هم مادرته که ادمی مثل تو تربیت کرد بدبخت عقده ای 

گلم درست میگی .ولی اون که پسره رو معرفی نکرده و شناخته شده نیست برای ما .بالاخره این حرفها اموزندس . ...

وای برگام این که اینجوری میگه خودش مرده تو یکی از تاپیکاش اعتراف کرده بعد تاپیکاش نگاه کن مرتب نوشته باردارم 

روانی توهستی که به مردم توهین میکنی میخندی لیلقتشو نداشتی ولت کرده رفته بایکی دیگه حالادکو ن ت میسوز ...

باش شما برو به همون بارداری ادامه بده مردک خاک بر سر