2777
2789

من دیروز حدودا ساعت ۱۸ اماده شدم با دوستم و مامانش برم بیرون قرار بود بریم دریا و کافه بعد چون مامان دوستم ماشین داره اومدن دنبال من ما طبقه پنجم هستیم بعد من اسانسور رفتم همکف بعد داشتم از ساختمون خارج میشدم همون لحظه طبقه سوم که یه خانم با حجاب و ...هست دیدم بهش سلام کردم اونم خیلی اروم جواب داد یه جوری هم نگاه می کرد که من چون عجله داشتم دیگ زود رفتم تا ساعت ۱ شب که برگشتم بهم رسوندن بعد من اسناسور همکف زدم درو باز کردم همون خانم دیدم بعد یه جووری به من نگاه کرد قشنگ بخدا از بالا تا پایین چشاش گرد کرده بود انگار چی دیده منم انقدر ترسیدم یادم رفت سلام کنم سریع رفتم اسانسور درم بستم بعد رفتم خونه قضیه رو به مامانم گفتم گفت باید سلام می کردی زشته منم گفتم والا خانم یه جوری نگاه می کرد انگار ارث شو طلب داره من اصلا ترسیدم یادم رفت سلام کنم جالبه خود خانم هم سلام نکرد زل زده بود به من به نظرتون رفتارم درست بوده؟؟به نظر خودم که اشتباهی نکردم 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه اون باید سلام میکرده که میگی جالبه سلام نکرد

خب میگم مامانم گفت تو چرا سلام نکردی منم گفتم چطوری اون با این سنش سلام نمی کنه زل میزنه به من 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈