2777
2789

به نظرم جای این تاپیک توی حساب کاربریم خالی بود، امشب حرفا و دردودل های زیادی با خدا داشتم که بنظرم اینجا جای خوبی برای بیانشه...

خدایا تو همیشه توی همه لحظه های خوب و بدم کنارم بودی، ذره ذره وجودم از توعه و هرکاری میکنم فقط برای رضایت خودته، هروقت برای چند ثانیه احساس ناراحتی میکردم فقط خودت امید زندگیم بودی، انگیزه من شدی برای ادامه دادن و رسیدن به هدفم، خدایا تو تا الان کلی در رحمتت رو به روم باز کردی و همش کمکم کردی، اما لطفا الان هم این بنده محتاجت رو ببین که به جز تو و لطفت کس دیگه ای رو نداره، خدایا کاری کن که نه از کسی کینه به دل بگیرم نه کسی رو آزرده خاطر کنم، اشتباهاتم رو ببخش و کمکم کن تا اون لحظه ای رو تجربه کنم که آرزوشو دارم، من همون چیزو رو ازت میخوام که خودت میدونی به صلاحمه، نزار نفسم جلوی اراده و اختیارمو بگیره، کمک حالم باش و وجودم رو سرشار از عشق به خودت کن، اگه خیلی چیزا رو تحمل میکنم، اگه با فکر و خیالاتم میجنگم، اگه سختیارو به جون میخرم، فقط بخاطر اینه که میدونم در مسیر درستی پیش میرم که خودت بهم نشون دادی، نمیدونم چطور اما خودت برام بخواه و بساز اون چیزی رو که لایقشم، قلبی که لحظه ای بدون باور و ایمان به مصلحت تو باشه رو نمیخوام، خدایا خودت همونطور که این فکرو توی سرم انداخای همونجوری هم کمکم کن به چیزی که میخوام برسم، منی که عاجزانه دارم به درگاهت التماس میکنمو بی حاجت برم نگردون، دوباره و دوباره و دوباره ادامه میدم دست از تلاش برنمیدارم تا اونچیزی که میخوام رو بهم ندی، ول نمیکنم مسیری رو که بهم نشون دادی، شبانه روز وقتمو میزارم براش تا فردا از خودم خجالت نکشم، فقط نمیدونم این چه مانعیه که افتاده سر راهم، خودت برش دارم، خودت کمکم کن خدای ارحم الراحمین.... 

هدفت چیه؟😭

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید