2777
2789

خودم خانومم و تقریبا ۱۰ ماه پیش با یه خانومی دوست شدم در یک دورهمی و  خیلی خودشو خوب نشون میداد مثلا خودشو خیلی مهربون و دلسوز و با قلب پاک و معصومیت شخصیت و بامعرفت و از همه مهم تر خوش اخلاق و کاملا ایده آل نشون میداد تا اینکه این ۴ ماه اخیر کم کم فهمیدم همه ی اینا نقاب بوده و کم کم خواسته یا ناخواسته نقاب هاش میرفت کنار و شخصیت بدجنس و گند اخلاق و اخلاق ها بد و حسادتش و منفعت طلبی شدیدش که میخواد همش از آدم مالی یا غیرمالی فقط بکنه و تیغ بزنه و وسواس شدید فکری و وسواس شدید تمیزی و شکاک بودنش نسبت به خیلی چیزا و هزارتا عیب و اخلاق گند دیگش رو شد در صورتی که موقع آشنایی و دوستی و حتی اوایل کلا یه چیز فرشته از خودش نشون میداد و پشت کللللی نقاب قایم کرده بود شخصیت و اخلاق های زشت و زننده اش رو . حتی انقدر اخلاقاش گنده همین اواخر خودش لو داد که با خواهر برادر هاش هیچ ارتباطی نداره حتی همو می بینن جایی حتی سلام نمیکنن همو . جدیدا فهمیدم به جز من هیچ دوست صمیمی دیگه ای هم نداره در حال حاضر .

الان خودمو فحش میدم که احمق چرا گول نقاب هاشو خوردی چرا نقاب هاشو باور کردی و باهاش دوست صمیمی شدی چرااا . خیلی ناراحتم از دست خودم .

برای شما پیش اومده تا حالا ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی دوستی باهاش اشنا شدم فهمیدم مامان باباش زندان بودن بچه بوده  شما بودین جرعت رفت وامد داشتین؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست