2777
2789

تو بحثاتون صدای شما بالا میره ؟ حالت تنشی بشه ؟ 

وقتی بحث دارید حتی بحثای معمولی چطوری دعوا میکنید 

نگید ک کلا خانوم خوبی هستید و اصلا دعوا نمیکنید ک باور نمیکنم همه زنا و شوهرا دعوا میکنند

میخام بدونم هرکسب مدل عصبانیتش چطوریه

مدل عصبانیت مامانم صداش همیشه بالاس 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدا چیه 

عربده میزنم 

فوش و ....اخرم دو دقیقه بعد نشستیم انگار نه انگار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اره میشه ولی بی احترامی نمیکنیم

فوش و تحقیر و توهین اصلا

کاری به خانواده همم نداریم تا بشه موضوعات قبلیم وسط نمیاریم

ولی دعوا و قهر داریم

صدامونم بالا میره

اما شده وسط دعوا گفتم صدات بلنده گفته ببخشید و دوبلره با صدای اروم تر ادامه داده و برعکس

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

پیش اومده تن صدام بره بالا .

ولی خب فوش اینا اصلا.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

گاهی ناز وعشوه دارم تو دعوا

گاهی صدام بالا میره

گاهی بی محلش میکنم

گاهی از روش کنایه استفاده میکنم

دیگه بستگی داره عشقم😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

وسط دعوا چجوری عشوه میای؟🤣

وسط دعوا ک ن

ولی وسط بحث میشه خاهر

اونم چ عشوه ای😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

داد میزنم.

منم دقیقا صدا میره بالا 

همسرم مدام درمورد صدام تحقیرم میکنه که زنای دیگه داد نمیزنند صداشون بابا نمیره تو وحشی تو روانی تو کنترل اعصاب نداری و…..

باور نمیکنی یه بخث معمولی رو ک من فقط گفتم باصدای بلند بسه خسته شدم اینارو بهم گفت