2777
2789
عنوان

باردارم

111 بازدید | 22 پست

با ۱۴ سال خدا بهم بچه داده هفته پیش که ویزیت بودم دکترم گفت فشارت بالاس 12بود از اون روز استرس گرفتم هر دفعه چک میکنه ۱۳ ۱۴ میشه بهش زنگ میزنم میگه اشکالی نداره خیلی نگرانم نمیزاره قرص بخورم ۱۵ هفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰ تا ناد علی بخون براش هیچی نمیشه توکل بخدا😍💛

بخدا هر روز یه جز قران زیارت عاشورا میخونم اما خیلی نگرانم همه دعوام میکنن اما خوب دست خودم نیست فشار تو بارداری خیلی خطرناکه

روش حساس شدی آدم رو هرچی حساس بشه بدتر میشه مراقبت کن ولی نه اینکه دیگه هر لحظه بگیری

نمکم کلا حذف کردم خوردنی‌های که میخورم هم همه مناسب فشار خونه اما اصلا پایین نمیاد

نمکم کلا حذف کردم خوردنی‌های که میخورم هم همه مناسب فشار خونه اما اصلا پایین نمیاد

خیلی بهش فک میکنی 

فک‌نکن بهش انقدر 

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
سقط که نمیشه اما تو رشدش تاثیر داره وسلامتیش

عزیزم میدونم من خودم زیاد بیمارستان بستری بودم بهت استرس ندم خیلی خانومها با فشار بالا میاوردن سریع بچه شونو درمیاوردن تا جون مادرو نجات بدن فشار برای جون مادر خطره نه بچه وقتی فشاربره بالا دکترها بچه رو درمیارن و دوراز جون هزار دوراز جون بچه تون تو هفته های پایین زنده نمیمونن به خودت استرس نده مواظبت بکن سوره حجرات معجزه میکنه همه قرآن خوبه ونوره اما این سوره مناسب سلامت جنین

نظرشمام محترمه