2777
2789

38 هفته اما چون بچم لاغر بود تو سونو ۳۴ هفته بود 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببخشید یه سوال دارم...کسی که مشکلی برای طبیعی نداشته باشه ولی اصلا نخواد طبیعی زایمان کنه حتما باید ...

بستگی به دکتر داره من خودم خواستم اولی رو سزارین بشم دکترم پول اضافه نگرفت فقط رفتم خصوصی زایمان کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تا چهل موندی؟بچه پی پی کرد؟

طبیعی میخاستم بچه اولم بود وسط‌پروسه زایمان سز اورژانسی شدم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
ببخشید یه سوال دارم...کسی که مشکلی برای طبیعی نداشته باشه ولی اصلا نخواد طبیعی زایمان کنه حتما باید ...

حتما باید دلیل داشته باشه ک مجانی پات دراد،وگرنه ۱۰ تومن میدی ب دکتر برات انجام میده اونم بیمارستان خصوصی ،ک بیمارستانم حداقل ۳۰ میگیره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
طبیعی میخاستم بچه اولم بود وسط‌پروسه زایمان سز اورژانسی شدم

اها،چقدر سخت هم درد اون هم درد این

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
چه خوب که دکتر بوده و سریع عملت کردن من میترسم به شب بخوره دکتر نباشه

کی گفته دکتر بوده دلت خوشه. ۲ فروردین بارون میومد این انترن ها که هستند بعدا دکتر میشن اونا عمل کردند

چه خوب که دکتر بوده و سریع عملت کردن من میترسم به شب بخوره دکتر نباشه

همیشه یه دکتر زنان شیفت شب هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40