2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویپاد میده اما باید اولش ۵۰۰ خودت بذاری ۵۰۰ وام میده فکر کنمدفعه های بعدی مبلغ رو بیشتر میکنه

چجوری این ویپاد معتبر قسطش چجوریه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چجوری این ویپاد معتبر قسطش چجوریه

مال بانک پاسارگاده

مبالغ کم رو وام میده یک تا سه ماهه هم باید تسویه کنید

وامشم برای خریده یعنی قابل کارت به کارت نیستش فقط تو درگاه استفاده میشه یا کارتخوان

هرچی بیشتز بگیرید و خوش حساب باشید مبلغ به مرور بیشتر میشه فکر کنم سقفش ۵۰ هستش الان

مال بانک پاسارگادهمبالغ کم رو وام میده یک تا سه ماهه هم باید تسویه کنیدوامشم برای خریده یعنی قابل کا ...

اهههااا یعنی فقط خرید مغازه یا خرید خونه ست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خرید خونه نمیدونم منظورت چیهولی نقدی نیست

خرید خونه منظورم وسایل مورد نیاز خونه مثل ظرف قالی ماشین لباسشویی اینا رو میگم

این خوب بود ، تجربه ای دارید؟ حتمی هست یا هی میپیچونند ؟ کارو راه میندازن سریع؟

بله کسایی رو دیدم ک وام گرفتن درضمن با مادرتون حتما برید یا با مادر بزرگ تون  ان شاالله ک وامتون جور شه

تیر ماهی 

خب همینا رو اگر از درگاه آنلاین یا کارتخون بخرید میشهیا هر کالای دیگه ای

عزیزم ممنون از راهنماییتون فدات تشکر