2777
2789

نمیخام بخورم فقط میخام ببینم کدوم قرص ادمو بستری میکنه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان تو بیمارستانا جا نیس خواهشا فعلا دست نگه دار 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
یببااار خوردم همه جارو سیاه دیدم افتادم فشارو خفن میندازه

حتما باید ناشتا بخورم؟

آخه صبح نمیتونم باید برم سرکار

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الان تو بیمارستانا جا نیس خواهشا فعلا دست نگه دار

ن میخام ببینم فقط چی بستری میکنن 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خب چه مرضیهخودتو بزنی غش و ضعف خطرش کمتره😂😂😂

نه کلا میخام ب یکی بگم فلان قرصو خورده بودم😂 ولی دارم دزدغ میگم

حتما باید ناشتا بخورم؟آخه صبح نمیتونم باید برم سرکار

بعداز غذا میل کنید چربی سوزه چربی غذا جذب بدن نمیشه

قبلش بخورین فشارتون میوفته توش نمک بزنید

راه حل اینکه ابغوره بخورید فشارتون اصلا نیوفته یکم نمک توش بزنید حله

یه لیوان ابغوره ناشتا

بستری میکنن؟