2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلغم بده بهش از همه چی بهتر، والا من چهار تخم خیس میکنم یا پودر روتارین میخرم وقت گلو درد خیس میکنم میخورم،ابمیوه هم لیموشیرین  و پرتقال شیرین یه کم میخورم، اش و سوپ گرمم میخورم ،ببخشید خلطم داشته باشم تند تند  تف میکنم نمونه ته  حلقم ، با دهانوشویه دهن و ته گلومو میشورم یعنی قرقره میکنم و میریزم بیرون تاثیر داره تو خوب شدنم

اگه شیرین باشه خوبه ولی ترش گلو درد رو بیشتر می‌کنه 

ولی آب سیب و آب هویج خیلی بهتری 

سوپ جو و سوپ شیر 

گوشت آبپز 

انواع دمنوش های گیاهی ک برای رفع گلو درد و سرما خوردگیه خودم عناب و زنجبیل بیشتر دوس دارم ولی ت گوگل زیاد هس

و قرص های تقویتی هم خیلی خوبه 

من دو هفتس مریضم 

سرما خوردگیش خیلی بده بهش برس مداوم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خب عزیزم علمی اش گفته قبل بیماری مصرف شه من دکتر بچم هم گفت حین بیماری نخوره وقتی خوب شد مجاز به خور ...

کارشناس مسئول آموزش سلامت علی آباد کتول گفت : میوه نارنگی از بهترین داروهای طبیعی ضدسرفه است که به اکسپکتورانت طبیعی در میان درمانگران طب سنتی چین معروف است. مصرف این میوه زمستانی برای افرادی که مبتلا به سرفه‌های خلط‌ دار هستند، بسیار مناسب است. این میوه مانند شربت اکسپکتورانت خاصیت خلط‌آور دارد و موجب تخلیه خلط از گلو و کاهش سرفه‌های بیمار می‌شود.

کارشناس مسئول آموزش سلامت علی آباد کتول گفت : میوه نارنگی از بهترین داروهای طبیعی ضدسرفه است که به ا ...

اوه عزیزم کارشناس که سوادش از دکترای حرفه ای پزشکی بالاتر نیست 

این روزا همه کارشناسی دارن گلم اونم فقط یه مقاله گفتم درحد کارشناسی