2777
2789
قبلا یه کاربری بود بنام جن گیر اوموقع من ثبت نام نکرده بودم فقط میامدم زیر آبی بودم بیشتر خخخخفعلا ...

چه اسم هابی🤔

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

😂😂شاید برات جالب باشه بدونی مخفف اسم و فامیلیمه لطفا نپرسید چی که نمیتونم بگم🥲بعد خواهرم اسم کارب ...

چه باحاله چه خلاقیتی😍🤔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه باحاله چه خلاقیتی😍🤔

😂😂فدات عزیز دلم❤️

@shikama    

خواهر جان بیا یه نفر خوشش اومد ازمون🤣🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همیشه هم نصف شبها نیامد یه جنجالی بوت می‌کرد و میرفت خخخبیشتر اوقات هم پربازدید می‌شد الان چند ماهی ...

جدی پس معروفه 

😂😍نه جدی خیلی باحال بود

قربونت برم نظر لطفته عزیزم💋🥲

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

😂😂فدات عزیز دلم❤️@shikama خواهر جان بیا یه نفر خوشش اومد ازمون🤣🤣

تبرییییک

تبریک ب خودم تبریک ب تو

تبریک ب ما تبریک ب شما

تبریک ب همه😁😁😁

مگه تو نی نی سایت یکی از ما خوشش بیاد😂😂

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤