2777
2789
عنوان

کدوم ساعت رو برای نامزدم بخرم روز مرد عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۰۰ تا ۵۰۰

ساعت این قیمتی خیلی چیز سبکیه و دو روز کار میکنه

سیتزن برندش خوبه حدود ۲ میشه

بجای ساعت یچیز دیگه بگیر 

تابلوی ماه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اره دقیقا دیگه حالا ببین جدا از شکل کیفیت هاشونم مهم خب قیمت هاشون خیلی باهم اختلاف داره یکی حدود ۵۰ ...

هاخه ۵۰۰ که ساعت خوب نیست 

کیفیتم‌مهمه بالاخره پولتونو دور نریزین 

انگشتر (اسپرت) دستبند اینا خوبه با این پول 

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

دستبند مردونه دیگه ...تو نت بزنینهمسرتونم‌معلومه دوس داره انداخته ولی خوب نی اینقیمتش مناسبتر از ساع ...

بیین اینطوریه که خیلی خودش به خودش میرسه 

هر چیزی میندازه 😂

ولی چون خیلی خرجم میکنم میخوام منم برای اولین بار یه چیز باحال هدیه بدم

بند ساعتش هم تازگی خراب دشه

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
فدای سرت. مردا بی ذوقن

نبخشیدم یه ماهه 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ساعت اولhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴_۲۱۳۳۱۹_digikala_g5sw.jpgدومhttps://s8.uuploa ...

دومی و چهارمی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
جدی ؟

آره ولی اگه ۲ اینا میتونی هزینه کنی سیتیزن بگیر

بیین اینطوریه که خیلی خودش به خودش میرسه هر چیزی میندازه 😂ولی چون خیلی خرجم میکنم میخوام منم برای ا ...

آفرین بهش 👌👌

خوب کاری میکنین بگیرین ...

یه چیز خوب با این قیمت ولی کیفیتم مهمه

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

با این قیمت ساعت نگیر بنظرم . پس‌فردا خراب میشه یا زود از کار میوفته.

وای راست میگین دلم به شور افتاد 

ببین ساعت اولی رو من تو نظرات دیدم همه گفتن نسبت به قیمتش خیلی خوبه 

یعنی حتی کیفیت و عملکردش از قیمتش هم بهتره 

همه راضی بودن 

حدود ۳۷۰ اینا بود 

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍