2777
2789

واقعا برام سواله خونه ماشین خرج عقد عروسی جهیزیه! وام ازدواج هم فقط بخشیش شامل میشه الان من بخوام ازدواج کنم مثلا خانوادم چجوری جهیزیه بخرن🤐🤐هزینه کامل فک کنم بالای یه میلیار بشه!  خیلیه خب برای خوانواده معمولی

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جهیزیه یک میلیارد؟چه خبره!😂با 300میشه کاملا

قرار نیست همه خونه داشته باشن 

پول رهن هم باید جور کرد دیگه با برنامه ریزی 

جهیزیه هم خریداری میشه 

داستان اینه که با پول معقول هم میشه 

اما نبود پول،نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

منم موندم چجوری قراره ازدواج کنم،مامانم می‌گفت من سرکار می‌رفتم و بعضی از وسایلم رو خودم خریدم بازور منو میخواد بفرسته سرکار 😐🤣

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

لازم نیست همه چیز رو عالی بخرن 

وسایل ضروری خریده بشه کافیه 

جشن عروسی و آرایشگاه و گل زدن ماشین به نظر من خرج اضافه است و اصلا ارزش ندارن آدم این همه پول خرج کنه برای ساختن یه خاطره

( این نظر شخصی منه )

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

۴/۵ تا تیکه از جهیزیه رو به داماد بسپرید 

همه خونه اجاره میکنن ماشین هم خیلیا ندارن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من خانوادم معمولین تقریبا خرد خرد چیزامو گرفتن فقط سه تا قلم مونده که اونام جا نداریم بذاریم با وام ازدواجم میتونیم اون سه تا رو بگیریم فقط مشکل اینه که من قصد ازدواج ندارم😂 نمیدونم به چه هدفی خریدن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...