2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکو میشی اول ولی فقط کارکرد قلبتو مشخص میکنه،برای اینکه ببینی گرفتگی رگ داری یا نه باید آنژیوگرافی کنی که یه عمل تشخیصیه،ضمن آنژیو دکتر با توجه به میزان گرفتگی رگ هات و اینکه آیا میشه بالون زد یا استنت گذاشت این کارو انجام میده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اکو میشی اول ولی فقط کارکرد قلبتو مشخص میکنه،برای اینکه ببینی گرفتگی رگ داری یا نه باید آنژیوگرافی ک ...

من منظورم اینه اگه بخوام بدونم قلب و رگ های قلبم سالمه یا نه یعنی رگ های قلبم مسدود نباشه اکو کافیه یا باید حتما تست ورزش انجام داد؟

مامان منم رگش گرفته بود تو اکو و تست ورزش سالم نشون داد بعدش که رفت اسکن هسته ای گفتن رگش گرفته. الانم رفته آنژیو تا رگشو بازکنن.. آنژوگرافی برای باز کردن رگه برای تشخیص نیست

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

اسکن هسته ای چیه عزیزم؟کجا باید انجام داد؟

دکتر خودش اگر نیاز باشه میفرسته برا اسکن.. 

اسکن هسته از قلب عکس میگیره اگر گرفتگی داشته باشه دقیق نشون میده. قدرت تشخیصش از اکو خیلی بالاتره

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

آنژیوگرافی چیست؟

آنژیوگرافی یکی از پرکاربردترین روش‌ها در تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی، مغزی و عروقی است.

پزشکان از طریق آنژیوگرافی می‌توانند عروق را به طور کامل معاینه کنند و عروقی که تنگ و یا مسدود شده‌اند را شناسایی کنند.

آن‌ها همچنین می‌توانند انسداد رگ‌ها را با استفاده از بالن یا استنت برطرف کنند. با این کار بیمار دیگر نیازی به جراحی باز نخواهد داشت.

روش انجام آنژیوگرافی پیچیده نیست و به زمان زیادی هم نیاز ندارد. در ادامه به نحوه انجام این عمل و مزایا و معایب آن می‌پردازیم.

آنژیوگرافی چگونه انجام می‌شود؟

در عمل آنژیوگرافی از لوله‌ای به نام “کاتتر” استفاده می‌شود. این لوله از طریق شریان کشاله ران یا شریان دست وارد بدن می‌شود. علت انتخاب این محل‌ها وجود سرخرگ‌های اصلی در مچ دست و کشاله ران است. پزشک پس از ایجاد برش کوچکی در یکی از این قسمت‌ها، کاتتر را وارد بدن می‌کند.

کاتتر وارد این شریان شده و به سمت قلب، مغز یا هر قسمت دیگری که نیاز باشد هدایت می‌شود.

سپس ماده حاجب (کنتراست) از طریق کاتتر وارد رگ‌ها می‌شود. ماده حاجب کمک می‌کند رگ‌ها در اشعه ایکس با وضوح بیشتری دیده شوند.

پزشک با توجه به نتیجه آنژیوگرافی قلب تشخیص قطعی می‌دهد. در بعضی موارد از طریق آنژیوگرافی بیمار درمان می‌شود. برای مثال در صورت مشاهده انسداد در رگ‌ها، از استنت یا بالن استفاده می‌شود.

بالن قطعه منعطفی است که از طریق کاتتر وارد بدن می‌شود. در محل گرفتگی بالن شروع به باز و بسته شدن می‌کند. با این کار چربی‌های موجود در رگ فشرده می‌شوند و مسیر عبور خون باز می‌شود.

گاهی اوقات امکان انسداد دوباره رگ‌ها وجود دارد. در این صورت پزشکان برای باز کردن رگ از استنت استفاده می‌کنند.

استنت قطعه توری مانند و بسیار ظریفی است که با استفاده از کاتتر در رگ قرار می‌گیرد. پس از این که مسیر رگ با استفاده از بالن باز شد، استنت در رگ قرار داده می‌شود. این قطعه خمیده شکل دیواره رگ را نگه می‌دارد و اجازه نمی‌دهد انسداد ایجاد شود.

در مواردی که پزشک تشخیص دهد بیماری از طریق آنژیوگرافی درمان نمی‌شود، عمل جراحی باز تجویز می‌شود.

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

دکتر خودش اگر نیاز باشه میفرسته برا اسکن.. اسکن هسته از قلب عکس میگیره اگر گرفتگی داشته باشه دقیق نش ...

خب ما رفتیم دکتر لازم نبود حتی تست ورزش هم نگرفت

شما مشکلی داشتید که ازتون اسکن خواست؟