2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه ام بززززززگ شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 68 پست
اول شما باید از نظر انگل روده ازمایش بدی دوم چیزی به نام معده سوراخ وجود نداره سوم شما در سن رشد هست ...

علائم انگل روده چیه که باعث میشه آدم لاغر بمونه؟

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من با سایز سینم خیلی حال میکنم از یه طرف اضافه وزن دارم باید پنج شش کیلو کم کنم ولی میترسم سینم کوچیک بشه اخه میگن سینه هم با رژیم کوچیک میشه😢😀

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
میتونه بخاطر پریود یا تخمک گذاریت باشه

مرسی 

من 26 پریود بودم 

12م که روز هفدهم سیکلم بوده رابطه پر خطر داشتم که دو ساعت بعد اورژانسی اووسیز 1/5 خوردم بنظرت احتمال بارداری وجود داره ؟

کثافت یه مرد اینجاس نمیشه حرف زد

یا الاه       یاالاه    ببخشید نمیدونستم شما ناراحت مبشید  احتمالا یکی از قواعد اصلی رو متوجه نشدید اگه کسی بخواد مردی وارد بحث نشه اون اول باید بنویسه دوم     شما یه لطفی به من کنید  قبل از این که به جنسیتم توجه کنید به حرفم توجه گنید وسوم تو روزز که شما این افکار رو در خودت پرورش بدی و از زنجیر جهل خودت رو باز نکنی  هرگز مزه ازادی وبرابری رو نمیچشی 

کثافت اصلا برازنده نیست که توسط شما استفاده بشه  مثلا منم میتونستم بگم کمتر ادای ت   ن   گ    هارو در بیار    ولی با من جور در نمیاد 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

ازاین شیاف بگیر بزن خوبه من استفاده کردم عالی بود اما زیادی خوب نیستا 😅😅😅

شیاف چی

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

علائم انگل روده چیه که باعث میشه آدم لاغر بمونه؟

دل درد در هنگام گرسنگی     زردی خیلی کم چشم     ابریزش از دهان در هنگام‌خواب        اگه این موارد رو داشتی اول به یک پزشک مراجعه کن وبعد با نظر اون قرص ممندازول۱۰۰ دو ورق بگیر وهر روز روزس۳تا بخور البته جویدنیه 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی