2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر عناب داری خیس کن. یکی دو ساعت بعد بجوشون بخور.

من یه روز درمیون میخورم که هم خودم حساسیت و گرمی نشم هم بچه زردی نداشته باشه. خارشت رفع میشه.

ده تا عناب‌و خیس کن توی دو لیوان آب. بعد بازشون کن که گوشتش بیاد بیرون عصارهش موقع جوشوندن خارج بشه.

بزار بجوشه تا یک لیوان ازش بمونه. بعد صاف کن بخور.

بعد منو نی‌نی‌مو دعاکن

وای چه بد عزیزم خدا به دلت آرامش بده

قربونت همچنین 

انشاالله بارداری بعدی خدا بهت دوقلو بده جاشو برات پر کنه  برای منم دعا کن مامان بشم 

جای خالی بچم واقعا حس میشه 

من با خواهرم باردار بودم الان اگه پسر‌من می موند ۳سالش بود و با خواهرزادم همسن بودن 

قربونت همچنین انشاالله بارداری بعدی خدا بهت دوقلو بده جاشو برات پر کنه برای منم دعا کن مامان بشم جا ...

قربونت برم ایشالا که خیره بچه رو که از دست دادم خونه و شوهرم همینطور برام دعا کن زندگیم بهتر شع

منم هفته ۳۴ نابودم از لگن درد اصلا نمیتونم راه برم تازه انقباض هم دارم

خدا کنه این روزا بگذره 

میخوام هفته ۳۷ زایمان کنم دیگه

الیته دکتر احتمال زایمان زودرس داده به هفته ۳۶ هم برسم راضیم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
منم هفته ۳۴ نابودم از لگن درد اصلا نمیتونم راه برم تازه انقباض هم دارمخدا کنه این روزا بگذره میخوام ...

چرا. احتمال داده 

آمپول ریه زدید

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40